DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYaTMJau' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Strandkézilabda-vb Budapesten | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Strandkézilabda-vb Budapesten

2016. február 14. 13:32

2016. július 12-18. között a margitszigeti Palatinus-strand területén kerül sor a 7. Strandkézilabda-világbajnokságra, amelynek során válogatottunk érmekért száll harcba. A Szervező Bizottság már megkezdte az előkészületeket, ennek keretében mutatták be a vb hivatalos logóját is.

Strandkézilabda-vb Budapesten
A világbajnokságra a labdarúgó Európa-bajnokság után, ám a riói nyári olimpia előtt kerül sor, abban az időszakban, amikor a Margitsziget és a Palantinus-strand önfeledt szórakozást és kikapcsolódást nyújt a nyári melegben. A kézilabda-barátok és a strandkézilabdát még nem ismerők számára ideális program a világbajnokság mérkőzéseinek megtekintése, amelyen ráadásul fényes magyar sikerek is várhatóak.

A világbajnokság logója együtt jeleníti meg a strandkézilabda minden szépségét: a nyár melegét, a tengerparti hangulatot felidéző homokot és a sportág szépségét, könnyedségét és küzdelmét, ugyanakkor Budapest nevezetességei visszaköszönnek a vb-logón.

Női válogatottunk 2013-ban és 2015-ben megnyerte az Európa-bajnokságot, 2013-ban a Világjátékokon, 2014-ben pedig a világbajnokságon lett ezüstérmes, így méltán célozza meg hazai pályán a világbajnoki címet. Férfi együttesünk a tavalyi Európa-bajnoki 4. helyezés után szeretne ismét az elitbe jutni, és fölállni a dobogóra.

Forrás: MKSZ

További hírek