DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYize431' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vasárnaptól FINAL4-jegyek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vasárnaptól FINAL4-jegyek

2015. október 15. 21:33

Október 18-án indul a jegyárusítás az idény női klubkézilabdás csúcseseményére, a májusi budapesti WOMEN´S EHF FINAL4-ra. A szurkolók október végéig 15 százalék kedvezménnyel válthatják meg belépőiket.

Vasárnaptól FINAL4-jegyek
2014 és 2015 után jövő májusban is Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában kerül sor a WOMEN´S EHF FINAL4-ra, a női klubkézilabdázás csúcseseményére. A 2015-2016-os szezonban két magyar csapat is pályázik a FINAL4-ba jutásra, a 2011-ben és 2012-ben KEK-győztes, magyar bajnoki címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria és a 2013-ban és az első budapesti négyes döntőt megnyerve 2014-ben is Bajnokok Ligája-győztes Győri Audi ETO KC. A május 7-8-án sorra kerülő WOMEN´S EHF FINAL4-ra kétszáz nappal az esemény előtt, október 18-án indul a jegyárusítás az interneten, ráadásul most elővételben 15 százalék kedvezménnyel vásárolhatók a WOMEN´S EHF FINAL4 mindkét napjára érvényes belépők, és a szurkolók akciós áron személyesen is megválthatják jegyeiket a Bajnokok Ligája csoportkörének 1. és 2. fordulójának magyarországi mérkőzésein: október 18-án Dabason a Ferencváros - Podravka Koprivnica találkozón, majd október 25-én Győrött az Audi ETO - FC Midtjylland meccs helyszínén.

Szucsánszki Zita (FTC-Rail Cago Hungaria): - 2011-ben és 2012-ben a Ferencváros megnyerte a KEK-et, én már tagja lehettem a 2006-ban EHF-kupa győztes csapatnak is. Már csak egy kupában kellene igazi bravúrt elérnünk, a legrangosabban, a Bajnokok Ligájában. Azt nem ígérhetjük meg, hogy most elnyerjük a serleget, még csak azt sem, hogy biztosan bejutunk a FINAL4-ba. De ez az álmunk, a vágyunk, ráadásul Budapest, mint a négyes döntő házigazdája, különleges vonzerőt jelent. A Ferencváros szurkolói nélkül soha nem válhatott volna azzá, ami, ezért most is számítunk rátok. Már a dabasi BL-rajton megvehetitek a jövő májusi FINAL4-ra szóló belépőjegyeket, aki él ezzel a lehetőséggel, arról tudjuk, hogy igazán bízik bennünk. Mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ezt megszolgáljuk.

Görbicz Anita (Győri Audi ETO KC): - A Győri Audi ETO 2013-ban és 2014-ben is megnyerte a Bajnokok Ligáját, utóbbi alkalommal már a budapesti FINAL4 keretében. Ez felejthetetlen élmény volt számunkra, ezért is szeretnénk mindenképpen megismételni. A 2015-ös döntőbe nem jutott be a csapatunk, én első gyermekemet várva egyébként sem játszhattam volna, de most készek vagyunk az újabb győzelemre. Csapatunk jelentősen változott a nyáron, de úgy érezzük, erősek vagyunk, együtt vagyunk, idén újra mindenkit legyőzhetünk. Kérjük szurkolóinkat, hogy velünk együtt ők is bízzanak ebben, és ha hisznek a sikerben, vegyék meg már most, a BL-szezon rajtján a FINAL4-ra szóló jegyeiket.



Jegyárak:

1. kategória: 39 990 forint (kb. 130 €) – kedvezményes ár október 31-ig: 33 900 forint (kb. 110 €)
2. kategória: 27 990 forint (kb. 90 €) – kedvezményes ár október 31-ig: 23 800 forint (kb. 76 €)
3. kategória: 19 990 forint (kb. 65 €) – kedvezményes ár október 31-ig: 16 990 forint (kb. 55 €)

Jegyvásárlás 15 százalék kedvezménnyel:

Személyesen:
- október 18. 16:15-től: Dabas, OBO Aréna (FTC-Rail Cargo Hungaria - RK Podravka Vegeta női BL-csoportmérkőzés
- október 25. 18:00-től: Audi Aréna Győr (Győri Audi ETO KC - FC Midtjylland női BL-csoportmérkőzés)

Interneten:
www.ehfFINAL4.com



Játssz és nyerj!

„Beat the expert” – „Győzd le a szakértőt!”-vetélkedő a Facebook-on négyszer 2 db FINAL4-jegyért!

A jegyárusítás megkezdését megünneplendő, a Magyar Kézilabda Szövetség és az EHF Marketing négyszer 2 db belépőt sorsol ki a WOMEN´S EHF FINAL4-ra a szurkolók között. Október 18-án, vasárnap Matuz Krisztián, a Sport Tv és az FTC-Rail Cargo HungariaRK Podravka Vegeta mérkőzés televíziós kommentátora megtippeli a találkozó végeredményét a Magyar Kézilabda Szövetség (www.facebook.com/kezivalogatott) és az EHF Bajnokok Ligája Facebook-oldalán (www.facebook.com/ehf.champions.league) egyúttal játékra hívja a szurkolókat. Akik megosztják tippjeiket, és eltalálják a végeredményt, 2 db jegyet nyernek a FINAL4-ra! Több mint 4 helyes tippelő esetén sorsolás dönt.

A Női EHF Bajnokok Ligájáról és a WOMEN´S EHF FINAL4-ról:

A Női EHF Bajnokok Ligája a kontinens legjobb klubcsapatainak és legjobb játékosainak vetélkedése, az európai női klubkézilabda csúcsversenye. A 2015/2016-os szezonban 14 ország 16 csapata küzd szeptembertől májusig, hogy eljusson az idény csúcspontjának számító WOMEN´S EHF FINAL4-ba, amely 2014-hez és 2015-höz hasonlóan 2016. május 7-8-án is a budapesti Papp László Sportarénában kerül sorra az EHF Marketing és a Magyar Kézilabda Szövetség rendezésében. További információ: www.ehfCL.com.

Forrás: MKSz

További hírek