DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDP8HJD' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kedden indul a bérletárusítás Fehérváron | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kedden indul a bérletárusítás Fehérváron

2015. augusztus 16. 9:56

Az elmúlt évek szokásának megfelelően hazai felkészülési mérkőzéssel egybekötve kezdi meg a bérletek árusítását a Fehérvár KC. Kedden (augusztus 18-án) 17 órakor a HC Zalau csapatát fogadja az FKC.

Kedden indul a bérletárusítás Fehérváron
A Szezonnyitó napján 10%-os kedvezményben és ajándékban részesülnek a bérletvásárlók. A bérletpénztár 16 órakor nyit; a mérkőzés megtekintése ingyenes.

A HC Zalau hétfőn és kedden viszonozza az FKC egy héttel előtti látogatását. Akkor, a zilahiak tornáján – melyet a fehérváriak nyertek meg – egygólos győzelmet aratott Bakó Botond csapata a vendéglátók ellen. A két együttes pénteken Dunaújvárosban, a Kohász-Hummel-kupán is megmérkőzött egymással, az eredmény 27-19 lett az FKC javára.

Székesfehérváron újabb két meccsen találkozik a két együttes: előbb hétfőn (18 órakor) edzőmeccs keretében, melyen elsősorban a fiatalabb, eddig kevesebb szerephez jutott játékosok kapnak lehetőséget a bizonyításra. A Szezonnyitóval egybekötött, keddi, 17 órakor kezdődő mérkőzés viszont már igazi erőfelmérő lesz túl a felkészülési időszak felén.

Szezonnyitó felkészülési mérkőzés:

Fehérvár KC – HC Zalau
2015. augusztus 18. (kedd), 17.00
Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok

A hét meccsprogramja még nem zárul le a két, Zilah elleni találkozóval. Augusztus 22-23-án (szombaton és vasárnap) a négycsapatos Ipress Kupán a házigazda Vác mellett a Dunaújváros és a Siófok lesz a Fehérvár KC ellenfele.

Forrás: www.fkc.hu

További hírek