DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYc0LjU5' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kulcsemberek hosszabbítottak | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kulcsemberek hosszabbítottak

2015. április 23. 16:24

Négy kulcsjátékos, Bulath Anita, Takács Dusmáta, Triscsuk Krisztina, valamint Vincze Melinda is két-két évvel meghosszabbította szerződését a Dunaújváros együttesével.

Kulcsemberek hosszabbítottak
Sajtótájékoztató keretében számolt be az akadémia vezetése a felnőtt csapatot érintő személyi kérdésekről.

Mint azt Szemenyei István ügyvezető kiemelte, az önkormányzat ma délelőtti közgyűlésén elfogadták az akadémia 2014-es beszámolóját, valamint a 2015-ös szakmai és pénzügyi terveit is, ami nagyban megkönnyíti azt, hogy továbbra is a kijelölt irányban, magyar játékosokra, valamint az egyre erősödő és tehetséges utánpótlásra támaszkodva építsenek fel jövőre is egy nemzetközi kupaszereplésre képes és a honi élmezőnyhöz tartozó együttest.

Több élvonalbeli együttes már márciusban bejelentette távozói, valamint új igazolásainak névsorát, ám mint azt megtudtuk, a dunaújvárosi csapatvezetés nem szeretné ezt a gyakorlatot követni, ezért a Kohász új igazolásairól csak a szezon végén osztják meg a közvéleménnyel, árulta el az ügyvezető. Szemenyei István azonban örömmel számolt be arról, hogy a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia négy kulcsjátékosa is meghosszabbította szerződését az egyesülettel.

"Bulath Anita, Triscsuk Krisztina, Vincze Melinda és Takács Dusmáta szerződése lejárt volna a szezon végén, de rövid és nagyon célirányos tárgyalások után - ami köszönhető a játékosokat képviselő menedzsereknek is – igen hamar meg tudtunk egyezni velük arról, hogy a következő két évben is Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat. Anita és Krisztina esetében konkrétan előttük lebeghet az olimpiai szereplés, mivel mindketten a felnőtt válogatott tagjai, s reméljük, hogy a klubban mutatott teljesítményük ezt tovább alapozza. Melinda egy nagyon régi, kipróbált harcos, akinek igen fontos a játéka védekezésben és támadásban is, s nagyon bízunk abban, hogy szép időszak előtt áll ő is együttesünkben. Dusmáta pedig reményeink szerint a következő bajnoki szezonban fogja bebizonyítani és megmutatni igazi kvalitását, rá elsősorban a védekezésben számít majd a szakvezetés" – árulta el a DKKA csapatának ügyvezetője.

Mint azt Szemenyei István kifejtette, vannak élő szerződésű játékosaik, így Triffa Ágnes, Nagy Éva kapusok, valamint Azari Fruzsina, Kamper Olívia és Takács Bianka természetesen jövőre is a csapat tagjaiként küzdhetnek a minél szebb eredményekért. A dunaújvárosi csapatvezetés két konkrét távozóról és számolt be egyelőre, Vig Vivien a szezon végén elhagyja a Kohász csapatát, míg Ferling Bernadett felhagy a játékkal, s mint azt megtudtuk, a csapatkapitány hivatalos búcsúztatóját augusztus 28-án, egy nagyszabású gálameccsel és ünnepi műsorral együtt tartják meg a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A szakvezetés eltökélt célja, hogy a fiatal játékosokat beépítse a csapatba, így Ferenczy Fruzsina, Kemény Dóra, Klujber Katrin és Grosch Vivien azok a játékosok, akik a junior korosztályból még nem kinőve, de már a felnőtt kerettel fognak készülni a következő szezonban.

Forrás: www.kohaszkezi.hu

További hírek