DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDDCSEe' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Távozik Győrből Katrine Lunde | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Távozik Győrből Katrine Lunde

2015. január 15. 8:08

Öt év győri sikersorozat után a norvég Katrine Lunde a távozás mellett döntött. A jelenleg babát váró kapus a szezon végén mond búcsút a Győri Audi ETO csapatának.

Távozik Győrből Katrine Lunde
Kétszeres BL-győztesként érkezett, és legalább négyszeres BL-győztesként távozik az ETO-ból a klasszis kapus. 2010-es érkezése óta 2011-ben BL-elődöntőig, 2012-ben a döntőig menetelt a csapattal, amelyeket követően 2013-ban és 2014-ben végre sikerült elhódítani a trófeát. Katrine a szerződésében megfogalmazott opciós jogával élve jelentette be, hogy a 2016. júniusáig tartó plusz egy évet már nem Győrben szándékozik tölteni.

„Furcsa nap ez számomra majdnem öt év után, amelyet az ETO-ban töltöttem. Szomorú vagyok amiatt, hogy csodás embereket kell itthagynom Győrben: játékosokat, szurkolókat és támogatókat egyaránt. Hálás vagyok minden emlékezetes pillanatért amelyet együtt éltünk át, különös tekintettel a fantasztikus csapattársaimmal megnyert két Bajnokok Ligája győzelemre. Ugyanakkor izgatottan tekintek előre, az újabb kézilabdás élmények felé is, miután az idei szezont az ETO-nál szándékaim szerint sikerrel zárjuk – remélhetőleg a FINAL4-on” – nyilatkozta távozásáról Katrine Lunde.

Kelecsényi Ernő klubelnök az alábbiak szerint kommentálta a játékos távozását: „Vezetőként és emberileg is nagyon sajnálom Katrine távozását. Minden játékosunknak igyekszünk olyan világszínvonalú feltételeket és kiszolgálást biztosítani, amely a világ jelenlegi legjobb klubjához méltó, próbáltunk mindent megtenni Katrine maradásáért is. A hiánya eddig is nagy kihívást jelentett számunkra, emellett örülünk, hogy kapusaink kiváló eredményeket produkálnak mind a hazai bajnokságban, mind a BL-ben. A jelenlegi szezon persze nem ért még véget, és bízunk benne, hogy a májusi csúcsmérkőzéseken Katrine szándékának megfelelően lehetnek még közös sikereink. További pályafutásához nagyon sok sikert, születendő gyermekével pedig csodás anyai élményeket kívánunk neki!” – fogalmazta meg a klubelnök.

Forrás: ETO

További hírek