DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY9DFmhQ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Véget ért Susann Müller Eb-je | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Véget ért Susann Müller Eb-je

2014. december 12. 10:06

Egyetlen mérkőzésen léphetett pályára Susann Müller az Eb-n. A második meccsre a keretbe becserélt átlövő korábbi sérülése nem jött teljesen rendbe, ezért ismét Xenia Smits került a helyére a válogatottba.

Véget ért Susann Müller Eb-je
Bár a német-horvát meccs folyamán fokozottan ügyeltek Müller kezének védelmére (a törött ujját sínbe tették, bizonyos játékelemektől pedig eltiltották), a Győr játékosa a mérkőzés után kiújult, megerősödő fájdalmakra panaszkodott. Az újabb orvosi vizsgálatok megállapították, hogy a korábbi kézsérülése nem jött teljesen rendbe, és a Horvátország elleni mérkőzés az elővigyázatosság ellenére is rontott az állapotán.

Dr. Matthias Klepsch, a válogatott orvosa elmondta, hogy a vizsgálat után úgy döntöttek, nem engedhetik, hogy Müller ismét pályára lépjen az Eb-n, mivel az nagyon kockázatos lenne mind a játékos, mind egyesülete, a Győri ETO számára.

Susann Müllert ezért ismét lecserélték, és Xenia Smits visszakerült a keretbe.

"Rettenetesen sajnálom, hogy az Eb-n nem tudok többet segíteni a csapatnak" - mondta Müller. Anja Althaus pedig kifejezte (amit mindannyian láthattunk is), hogy Müller rengeteget segített a csapatnak Horvátország ellen, és ezután érte is kell játszaniuk.

Németh Attila

Forrás: Német Kézilabda Szövetség

További hírek