DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY879ikC' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Lipcse megpályázza a rendezést | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Lipcse megpályázza a rendezést

2014. július 18. 8:14 © handball.hu

Kay-Sven Hähner, a HC Leipzig ügyvezetője bejelentette, hogy csapata megpályázza a BL-selejtező rendezését. Ha az EHF mindent rendben talál, Lipcsében játszhat az FTC a főtáblára jutásért.

Kay-Sven Hähner Fotó: Heinz Zaunbrecher
Kay-Sven Hähner
Fotó: Heinz Zaunbrecher
Hähner a HCL szezonnyitó sajtótájékoztatóján beszélt a klub idei terveiről, közte a BL-selejtező megrendezéséről. Elmondta, a csoportból csak ketten, ők és a Ferencváros pályázták meg a rendezést.

A sorsolás értelmében a HCL élvez előnyt, tehát, ha a pályázatukat az EHF megfelelőnek találja, ők rendezhetik meg a selejtezőt.

A selejtezők időpontja szeptember 20-21., a résztvevők a már említetteken kívül a holland Dalfsen és a belorusz Minszk, a papírforma alapján a második napon a Ferencváros a vendéglátók ellen játszhatna egy ki-ki meccset a főtáblára jutásért.

Messe Leipzig Fotó: www.salikus.de
Hähner elmondta, a HCL-t a rendezésben támogatja a város és a Lipcsei Vásár (Messe Leipzig) is. Bár a HCL sportcsarnoka 4.800 fős, ha ők rendezhetik meg a selejtezőt, akkor nem ott, hanem a Vásár területén, egy még nagyobb csarnokban tartanák a mérkőzéseket.

Németh Attila

© handball.hu

További hírek