DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYPTLGi3' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Békéscsaba: megvan Bakó Botond utódja | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Békéscsaba: megvan Bakó Botond utódja

2014. május 2. 0:46 © handball.hu

Az EUbility Group-Békéscsabai Előre NKSE csapata a 2014/2015-ös bajnoki idényre Avar Györgyöt nevezte ki a csapat vezetőedzőjévé, a szakemberrel egyéves szerződést kötött a klub.

Békéscsaba: megvan Bakó Botond utódja
Az egykori 11-szeres felnőtt válogatott balszélső játékosként 14 évig szerepelt a Pick-Szeged, illetve annak jogelőd együtteseiben, Magyar Kupa győzelmet és magyar bajnoki címet is szerzett a szegediekkel, továbbá főiskolai világbajnoki címmel is rendelkezik.

Edzői pályafutását a Pick-Szeged utánpótlásában kezdte, majd a felnőtt csapatnál Vladan Matics segítőjeként dolgozott. 2010 és 2012 között két idényen keresztül a Kecskemét NB I-es férfi csapatának volt a vezetőedzője, ezen időszak alatt egy 7. és egy 8. helyezést ért el az együttessel.

2013. januárjában az NB I/B-s Mezőkövesd vezetőedzője lett, és a nyáron másodosztályú bajnoki címet ünnepelhetett a klubbal, amelynek szakmai munkáját 2013. decemberéig irányította.

Avar György Bakó Botondot váltja a lila-fehérek kispadján, aki az idei bajnokság végén távozik Békéscsabáról.

© handball.hu

További hírek