DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYljIsX2' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Pastrovics: Bátrabbnak kell lenni! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Pastrovics: Bátrabbnak kell lenni!

2014. március 20. 6:59

A bajnoki alapszakasz befejezése és a Magyar Kupa-negyeddöntő sikeres megvívása után a csapat kapusát, Pastrovics Melindát faggatta a siofokkc.hu az elmúlt időszak eredményeiről és a további célokról.

Pastrovics: Bátrabbnak kell lenni!
"Én úgy láttam, a csapatot nagyon feldobta, hogy a bajnokság ötödik helyét meg tudtuk szerezni, ami mindenképpen egy nagy lehetőség a rájátszásra. A Magyar Kupa-negyeddöntő is egy remek esély volt a sikerre: itthon voltunk, élveztük a nagyszerű szurkolók támogatását, és hazai pályán ebben a szezonban amúgy is magabiztos, agilis a csapat. A találkozón a fáradtság jelei is kijöttek, de jól teljesíttettünk, nagyot küzdöttünk, és végül nyolc góllal megvertük a Debrecent. A második félidőben mentálisan erősebbek voltunk náluk."

- Mire számítasz a Magyar Kupa négyes döntőjében?
- A nagy álmunk teljesült, hiszen eljutottunk az elődöntőig. Most már felszabadultan kézilabdázhatunk, és mindent megteszünk majd azért, hogy minél jobb eredményt érjünk el. Bízunk benne, hogy esetleg egy érem is kerülhet a nyakunkba.

- A bajnokságban megtarthatja a csapat az előkelő ötödik helyet?
- Ez a célunk, és tudjuk, hogy ehhez valószínűleg bravúr is kell majd. Itthon szeretnénk megnyerni mindhárom meccsünket; annál is inkább, mert az alapszakasz során a Fehérvárt, a Vácot és a Békéscsabát is sikerült legyűrnünk. Fel kell készülünk a folytatásra, és biztos vagyok abban, hogy azzal a hozzáállással, amit a legutóbbi mérkőzéseken láthatott a közönség, bárkit meg tudunk verni. Az idegenbeli játékunkon viszont javítanunk kell, bátrabbnak kell lenni.

Forrás: www.siofokkc.hu


További hírek