DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYIGnlau' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Az MTV műsorán a Siófok KC | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Az MTV műsorán a Siófok KC

2014. február 28. 5:40

A Magyar Televízióban láthatjuk a Siófok KC-Galerius Fürdő csapatát pénteken 16 óra 25 perctől a Jövő-időben című műsorban, amelyben megszólal Kiss Szilárd, Németh Csilla és Pitz András is.

Az MTV műsorán a Siófok KC
Kiss Szilárd utánpótlás szakmai igazgató az elmúlt ötven évéről beszélt a kézilabdában, a sikereiről és a mostani siófoki munkájáról.

Németh Csilla, mint korábbi magyar bajnok és KEK -győztes arról beszélt, miként ismerkedett meg a kézilabdával anno a Fradiban, illetve, hogy most már harmadik éve a Siófok KC játékosa.

Pitz András technikai vezető többek között az állami finanszírozási rendszerről beszélt, ezen belül is az öt látványcsapat sportágat érintő támogatásról.

A várossal való jó kapcsolatkról is esett pár szó természetesen. Mindezek mellett a nagy célról ami nem más, minthogy minél több gyerekhez eljusson a sport szeretete, azon belül is a kézilabda.

A műsor pénteken 16 óra 25 perckor kezdődik az M1-en.

Ajánljuk!

Forrás: www.siofokkc.hu

További hírek