DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYdAhN9C' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Fehérváron kötelező a továbbjutás | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Fehérváron kötelező a továbbjutás

2013. november 13. 16:47

A Fehérvár KC-nak kötelező a továbbjutás a 16 közé az izlandi Fram ellen az EHF-kupában - Pål Oldrup Jensen vezetőedző szerint.

Fehérváron kötelező a továbbjutás
A norvég szakember a klub szerdai sajtótájékoztatóján elmondta: ugyan a riválist tisztelik és nem becsülik le, az erőviszonyok miatt győzniük kell, ráadásul mindkét mérkőzést Székesfehérváron rendezik. Hivatalosan a pénteki mérkőzésen (kezdés: 18 óra) a Fram a pályaválasztó, szombaton (15 óra) pedig a Fehérvár.

Jensen hangsúlyozta: északi kapcsolatait kihasználva szerzett információkat a reykjaviki ellenfélről, amely fiatal játékosokból áll. Érdekesség, hogy a két csapat két éve is összekerült, akkor a KEK-ben, és az izlandiak akkor is lemondtak a pályaválasztói jogukról. Az első felvonást kilenc, a másodikat pedig három góllal nyerte a magyar együttes 2011 októberében.

Balássi Imre klubelnök jelezte: szeretnének minél messzebbre jutni a sorozatban, az álmai között a négy közé kerülés szerepel. A fehérváriak az elmúlt tíz szezonban nyolcszor indultak nemzetközi porondon (hatszor az EHF-kupában, kétszer a KEK-ben), és 2005-ben - a fináléban a Győrt legyőzve - megnyerték az EHF-kupát.

Forrás: MTI

További hírek