DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYNi1sBb' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tíz gólon belül maradna a Loki | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tíz gólon belül maradna a Loki

2013. október 16. 6:17

A sorsolás szeszélye folytán egyre erősebb ellenfelekkel mérheti össze erejét a DVSC az NB I-ben. A soros rivális szerdán 18 órától a Bajnokok Ligájában szereplő, bő egy hónapja a világ legjobb együttesének tartott Győrt legyőző Ferencváros.

Barna Éva
Barna Éva
NB I., alapszakasz, 9. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - DVSC-TVP
18.00, Budapest, Elek Gyula Aréna

"Szerintem csak mi tudjuk nehézzé tenni a szerdai mérkőzést. Minden a védekezésünkön dől majd el. Ha száz százalékosan koncentrálunk, akkor könnyű meccs lehet, és mindenki játéklehetőséghez juthat" - fogalmazott Kovacsicz Mónika, a zöld-fehérek szélsője.

A debrecenieknél kisebb félreértés történt a héten, ugyanis egy nappal azután, hogy bejelentették, Pethő Renáta, a Kiskunhalas kapusa a hajdúságiakhoz igazol, kiderült, hogy a hálóőr mégsem Debrecenben folytatja, hiszen a felek nem tudtak mindenben megállapodni.

"A hétvégi BL-meccs miatt talán fáradtabbak lesznek a fradisták, és lehet, hogy a legjobbjaikat pihentetni akarják ellenünk, de ennek ellenére is ők a találkozó favoritjai. Annyit ígérhetek, nem feltartott kézzel lépünk pályára, ám úgy érzem, az lehet a reális célunk, hogy tízgólos különbségen belül maradjunk. Akkor már elégedett lennék, ha jól játszanánk, és a lehető legkevesebb technikai hibát vétenénk a meccsen. Mindent elkövetünk azért, hogy kellemes szájízzel mehessünk majd a négynapos pihenőnkre – kezdte a beszélgetést Barna Éva, aki korábban három évet húzott le a fővárosi zöld-fehéreknél.

"Meghatározó esztendők voltak ezek a pályafutásomban, mindig jó érzéssel térek vissza a Fradi csarnokába. Persze az évek múlásával már csökken a drukk, amikor ellenfélként lépek pályára a zöldek ellen, de még így is minden egyes meccs különleges alkalom a számomra" – fogalmazott a Loki irányító-átlövője.

Forrás: www.fradi.hu, www.haon.hu

További hírek