DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYGxivfk' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tiselj szerint a magyarok is esélyesek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tiselj szerint a magyarok is esélyesek

2013. szeptember 28. 6:56

A jövő hétvégén rajtoló Bajnokok Ligája-sorozat esélyesei között tartja számon a címvédő Győri Audi ETO KC-t, valamint az FTC-Rail Cargo Hungariát is Tone Tiselj, az előző idényben elődöntős szlovén Krim Ljubljana vezetőedzője.

Tiselj szerint a magyarok is esélyesek
A tréner az európai szövetség honlapjának adott nyilatkozatában kiemelte, hogy szerinte öt csapat - a Győr és az FTC mellett a norvég Larvik, a macedón Vardar Szkopje és a montenegrói ŽRK Budućnost - számít olyan erősnek, hogy esélye van a végső sikerre.

Tiselj szerint a Győr címvédőként eleve nagyon komoly játékerőt képvisel, az FTC ugyanakkor jól erősített, és felépültek a sérültjei. A Larviknak és a Vardarnak ugyancsak erős a kerete, és így sok variációs lehetősége van az edzőknek. A Budućnost pedig 2012-ben tudott diadalmaskodni, és számítani kell rá most is.

A saját csapatával kapcsolatban kifejtette: nagy probléma, hogy a szlovén bajnokság nem erős. Most is az a kihívás, hogy minél tovább jussanak.

A Krim a svéd Sävehof ellen kezd október 5-én, otthon. Ugyanezen a napon a Győr az osztrák Hypo NÖ-t fogadja, míg az FTC a dán Midtjylland ikasti csarnokában lép pályára az első fordulóban.

Forrás: MTI

További hírek