DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYIeByhA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Svéd, spanyol, szlovén ellenfelek | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Svéd, spanyol, szlovén ellenfelek

2013. június 2. 12:31 © handball.hu

Vasárnap kisorsolták a 2013-as junior Európa-bajnokság csoportjait. A magyar válogatott a D-csoportba került, ahol Svédországgal, Spanyolországgal és Szlovéniával kell megküzdenie.

Svéd, spanyol, szlovén ellenfelek
A válogatottakat a 2011-es ifjúsági Európa-bajnokságon és az idei junior Eb-selejtezőn elért eredmények alapján a következő kalapokba sorolták.

A-csoport:
Portugália, Norvégia, Románia, Szlovákia

B-csoport:
Ausztria, Oroszország, Franciaország, Németország

C-csoport:
Dánia, Csehország, Hollandia, Horvátország

D-csoport:
MAGYARORSZÁG, Svédország, Spanyolország, Szlovénia

A sorsoláson először a 4., majd a 3. és a 2. kalapból kerültek a csoportokba az országok junior válogatottjai. Ezután Dánia kiválaszthatta a számára kedvező ellenfeleket, végül a maradék három csapat részére is kisorsolták a csoportokat.

A junior Európa-bajnokságot 2013. augusztus 1. és 11. között rendezik Dániában.

A junior Eb honlapja

Kiemelték a junior válogatottat
Csoportelsők a magyar lányok!
Utazhatnak Dániába a juniorok
Repülőrajtot vettek lányaink

© handball.hu

További hírek