DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY4HFrkp' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nora Mørk visszatér | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nora Mørk visszatér

2013. április 30. 14:11

Hosszú kihagyás után visszatér a Larvik keretébe Nora Mørk, aki így a Győr elleni Bajnokok Ligája-döntőben is segíthetni együttesét.

Nora Mørk visszatér
A norvég válogatott jobbszélsője már a 2011-es BL-döntő után kiesett a csapatból térdproblémái miatt. Tavaly tavasszal ugyan visszatért, de aztán hamar kiderült, hogy a lába még nem terhelhető, ezért további egy évig nem kézilabdázhatott.

A játékos már a keddi, Tertnes ellni norvég bajnoki elődöntőben pályára léphet, ahol természetesen egyelőre kisebb szerepet szánnak neki.

"Most már heti három, kissé könnyített edzésen részt vehetek, ezen kívül kétszer komoly láberősítő, és még néhány egyéb gyakorlatokat végzek. Másfél hónapja még nem éreztem úgy, hogy játékra készen állok, de a dolgok jó irányba haladtak, és most már én is részese tudok lenni az elkövetkező feladatoknak" - fogalmazott Nora.

Forrás: www.larvikhk.no

További hírek