DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYDRAKyP' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Óriási szívvel harcolt ki 3. meccset a Vác | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Óriási szívvel harcolt ki 3. meccset a Vác

2013. április 27. 12:48 © handball.hu

A Vác és az Érd előző csatáiból kiindulva előzetesen senki sem lepődött volna meg azon, ha előbbi csapat behúzta volna hazai pályán a második bronzmeccset, és így harmadik összecsapásra is sor kerülhetett volna sor. Meglepetés pedig tényleg nem történt.

Óriási szívvel harcolt ki 3. meccset a Vác
NB I., rájátszás, a bronzéremért, 2. mérkőzés
Váci NKSE
24 (10)
ÉTV-Érdi VSE
20 (10)
Vác, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Medve Róbert, Nagy I. László
Farkas
Barján
Klivinyi
Szádvári
Nikšić
Mészáros
2
6
6(1)
4
4
2
Kovács A.
Elez
Szekeres
Koren
Vincze M.
Balog
Bognár B.
Kisfaludy
Wolf
4
5
1
2
1
3(2)
2
1
1(1)
Hétméteresek: 3/1 Hétméteresek: 3/3
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 10 perc

Jól kezdett az Érd: az első gólt is a vendégek szerezték, és az első váci büntetőre beugró Gridnyeva is kifogta Farkas lövését. A hazaiak viszont gyorsan magukra találtak, és ellenfelük védelmi hibáit is kihasználva egy kiváló szériát hoztak (11. perc: 5-2). Az első érdi hetes szintén kimaradt, ez Triffa érdeme volt. Barján sorozatban okozott örömet a Vác drukkereinek, s a 19. percben már négygólos volt a házigazda előnye (9-5). Az érdiek igazi csapatmunkával láttak hozzá a felzárkózáshoz, ami meg is hozta a várt eredményt, s a végén Bognár egymás utáni két találatával egyenlített csapata (24. perc: 9-9). Oguntoye egy kirohanás során kis híján piros lapot kapott, de megúszta azt. A Vác az emberelőnyét nem tudta a maga javára fordítani az utolsó percekben, így 10-10-es állással zárták az együttesek a félidőt.

A magára találó Klivinyinek is köszönhetően a Vác indított jobban a második játékrészt: tíz per alatt öt, míg a rivális mindössze két találatot szerzett (15-12). Az Érd viszont nem hagyta, hogy nehezebb helyzetbe sodródjon: nyilván nem egy harmadik összecsapásra készülve érkeztek a váci sportcsarnokba. Újabb tíz perc után Kovács Anna egyenlített (18-18). Niksic kivételes napot fogott ki, és nagyon fontos helyzetekben segített góljaival csapatának. Az utolsó szakasz igazi vérre menő küzdelmet hozott, ahol ugyan a Vácnál volt a hajszálnyi előny, de a nyakán loholt az ellenfele is. Négy perccel a vége előtt hetest értékesített az Érd, majd Triffa mutatta be már a sokadik bravúrját a meccsen. A védelmek bekeményítettek, s Szádvári lerohanás-találata már azt jelentette, hogy lesz harmadik mérkőzés a bronzéremért. Klivinyi állította be végül a 24-20-as végeredményt.

Eldőlhet a harmadik hely sorsa
Eredmények a rájátszásból

© handball.hu

További hírek