DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYZV7abU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Nehéz helyzetben az Érd, nem úgy az FTC | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Nehéz helyzetben az Érd, nem úgy az FTC

2013. április 6. 12:17 © handball.hu

A bajnoki elődöntő egyik ágán az első mérkőzés már szinte nyilvánvalóvá tette a továbbjutás sorsát. A másik ágon az előjelek alapján nem számíthattunk ilyen egyértelmű eredményre. A legutóbbi érdi vereség után azonban felszívta magát a Fradi.

Nehéz helyzetben az Érd, nem úgy az FTC
NB I., rájátszás, elődöntő, 1. mérkőzés
FTC-Rail Cargo Hungaria
31 (13)
ÉTV-Érdi VSE
23 (10)
Budapest, Elek Gyula Aréna
Játékvezetők: Medve Róbert, Nagy I. László
Szucsánszki
Kovacsicz
Tomori
Vérten
Szamoránsky P.
Dajka
Szarka
Cifra
Such N.
9(4)
5
6(3)
1
1
3
2
1
3
Török
Elez
Wolf
Balog
Vukčević S.
Koren
Szekeres
Kovács
Kisfaludy
2
4
5(4)
1
3
2
2
2
2
Hétméteresek: 8/7 Hétméteresek: 6/4
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 2 perc
Már a meccs elején az Érd éreztette erejét, és az előző, Fradi elleni diadalból átmentett magabiztosságát. Török góljainak is köszönhetően vezetett, ám lassan a hazai csapat is belelendült. Gridnyeva nem töltött túl sok időt a kapuban, Oguntoye vette át a helyét, utóbbi jóval eredményesebb munkát végzett. Mindössze 6-4-ig várt Szabó Edina az időkéréssel, ám ezután is a népligeti drukkerek örülhettek Vérten és Szamoránsky góljainak (14. perc: 8-4). Abramovics is remekelt, és a három-négygólos különbség is csak növekedett, hiába próbálkoztak az érdiek a védekező taktika változtatásaival is (24. perc: 11-6). Bognár egy Tomorival történt ütközést követően a csapat segítőinek karjában, komoly fájdalmakkal hagyta el a játékteret. A hetesekre beálló Gridnyeva Tomori negyedik kísérlete ellen volt sikeres, Vukcevic pedig a legfontosabb pillanatokban vette a hátára a csapatot. Félidőben: 13-10.

Alig öt perc alatt visszaállította a Ferencváros a biztosabb fórját (17-12), s ahogy az az első játékrészben is történt Szabó Edina időkérése után, ezúttal is a vendéglátó szerzett utána találatot (37. perc: 19-12). Vukcevic kézsérüléssel esett ki a játékból. Szerzett gólok viszonylatában Kovacsicz utolérte Tomorit, s ha nincs Oguntoye, meg is előzi. A vitathatóan megítélt érdi hetest Pastrovics kifogta, majd Szucsánszki duplájával már tíz volt közte (23-13). Sok izgulnivalója innentől már nem volt a zöld-fehér szimpatizánsoknak. Az érdi lányok fejben is nagyon elfáradtak, így tisztes távolságra az ellenféltől tudták csak zárni az első elődöntő mérkőzést. Végeredmény: 31-23.

Nyolcan is elkezdik a rájátszást

© handball.hu

További hírek