DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYAW0lWS' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Eduarda Amorimot nem tiltották el | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Eduarda Amorimot nem tiltották el

2013. március 12. 18:06

A Ferencváros elleni bajnokin kapott az ETO brazil játékosa azonnali piros lapot a játékvezetőktől. Ez feljelentéssel is járt, amit kedden tárgyaltak az MKSZ-ben.

Eduarda Amorimot nem tiltották el
Eduarda Amorimot a Fradi elleni meccs második félidejében állították ki azonnali piros lappal a játékvezetők. A mérkőzés után a bírók írásban feljelentették Eduarda Amorimot, akinek ügyét a Magyar Kézilabda Szövetségben kedden tárgyalták.

Az Etikai és Fegyelmi Albizottság szóbeli figyelmeztetésben részesítette a játékost, azaz további eltiltást nem tartott indokoltnak az eset miatt, így "Duda" a csapat soron következő bajnokiján, a Fehérvár ellen Ambros Martín és a csapat rendelkezésére áll.

Forrás: www.gyorietokc.hu

További hírek