DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYT2mAFa' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Pályára lép az FTC és az ETO is | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Pályára lép az FTC és az ETO is

2013. február 6. 8:27

A bajnokság 17. fordulójában Debrecenbe látogat a Ferencváros, míg a Győr TV-s mérkőzésen fogadja a Vác együttesét.

Pályára lép az FTC és az ETO is
NB I., alapszakasz, 17. forduló

DVSC-FÓRUM - FTC-Rail Cargo Hungaria
18.00, Debrecen, Hódos I. Rendezvénycsarnok

A meccs egyértelmű favoritja az FTC, hiszen a pontvadászatban 29 pontot gyűjtve a második helyen tanyázik a Győr mögött, ráadásul az elmúlt hét végén a Bajnokok Ligájában óriási bravúrt elérve idegenben győzte le a román Vâlcea gárdáját. A DVSC a bajnokságban lejátszott 16 meccséből 8 pontot szerzett, ami a tizedik helyhez elegendő.

A Szívtiprók Ultras Debrecen szurkolói csoport vezetése a Naplón keresztül üzent a csapatnak: "Amikor tavaly hétről hétre szorítottunk értetek, egy fiatal csapat lendületével – olykor erőn felüli teljesítményt mutatva – harcoltatok. Egy nehézségekkel teli, de szép jövőben bíztunk. Mára ez a kép megváltozott. Nem tudjuk, csak találgathatjuk mi történt veletek. Gyakran úgy érezzük, a csapat egyes tagjainak nem a kézilabda, a DVSC, az edzés és a pályán elért siker a legfontosabb, hanem más dolgok kerültek előtérbe.

Nem kifogásokra vagyunk kíváncsiak; ne másokban keresse a hibát, akinek magában kellene! Lehettek kiemelkedő sportemberek, de válhattok átlagos Facebook-cicákká is. Az elsőből kevés van, a másikkal tele az internet. Régen megfogalmazódott egy gondolat: „Titeket, s minket egyazon cél vezet, küzdjetek értünk, mi küzdünk értetek!” A fenti gondolat szellemében éljetek sportemberként és „haljatok meg” a pályán a DVSC-ért! Bízunk benne, hogy a jövőben a klub hírnevéhez és múltjához méltón fogtok küzdeni" – fogalmaztak a drukkerek.



Forrás: www.haon.hu, www.fradi.hu



Győri Audi ETO KC - Váci NKSE
18.45, Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
ÉLŐben: SportKlub

A vendégek a tabella negyedik helyéről várják a folytatást. Az eddig lejátszott tizenöt mérkőzésen kilenc győzelmet szereztek (Dunaújváros 29-22, DVSC 26-22 és 32-30, Fehérvár 33-19, Veszprém 32-17, Békéscsaba 31-23, BSE 26-20, Érd 25-24, Siófok 31-30), két alkalommal osztoztak meg a pontokon (Kiskunhalas 24-24, Dunaújváros 31-31), és négyszer szenvedtek vereséget (FTC 25-27 és 26-35, ETO 26-28, Fehérvár 25-31). Jelenleg csak rosszabb gólkülönbségük miatt állnak az Érd mögött, de az előző fordulóban a nemzetközi kupaszereplésük miatt a Kiskunhalas elleni mérkőzésüket február 16-ra elhalasztották. Az elmúlt hétvégén a KEK nyolcaddöntőjében Kaproncán szerepelt a csapat, ahol nyolcgólos vereséget szenvedett. A bajnoki góllövőlistán Klivinyi Kinga 60 góllal a 24., Tápai Szabina 59 találattal a 27., Mayer Szabina 55 góllal a 35. helyen áll.

A hazaiak az elmúlt héten két találkozón léptek pályára. Kedden este Békéscsabán győztek 35-18 arányban, majd a szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésen a címvédő Budućnost Podgorica ellen tíz góllal, 27-17 arányban bizonyultak jobbnak. Az ETO csapatából Jovanka Radičević 71 találattal a 14., Andrea Lekić és Eduarda Amorim 56-56 góllal a 33. helyen található a góllövőlistán.

Ősszel Vácon az ETO 28-26 arányú győzelmet aratott (ez volt a győriek legkisebb különbségű győzelme a bajnoki szezonban). A váciak részéről Kamper és Klivinyi 6-6, Barján öt góllal, míg a győriektől Amorim és Løke 6-6, Görbicz négy góllal bizonyult csapat húzóemberének.

Forrás: www.gyorietoksze.hu

További hírek