DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY1rvx2W' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Siti: Ez A CSAPAT | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Siti: Ez A CSAPAT

2012. december 12. 6:00 © handball.hu

A handball.hu Siti Beátát, az együttes másodedzőjét és a brilliánsan védő Kiss Évát szólaltatta meg a Románia ellen aratott frenetikus győzelem után. Természetesen mind a ketten a csapatszellemet dicsérték.

Siti: Ez A CSAPAT
Kiss Éva: Még az utolsó pillanatokban is alig hittem el, hogy nyertünk. Kiváló meccs volt, a második félidőben pedig nagyon jó volt a védekezésünk is. Ez az első világversenyem, de nagyon reméltem, hogy az éremért játszhatunk. Nagyon egységes a csapat, ami a legfontosabb. Jól ment már a felkészülések alatt is, és benne volt a csapatban, hogy a legjobb négy közé jutunk.

handball.hu: Milyen volt, amikor a nevedet kiabálták a szurkolók?
Kiss: A szurkolóink olyan hangulatot teremtettek, mintha Magyarországon lennénk. Nagyon köszönjük ezt Nekik. Nekem ez az első világversenyem. Az első meccsen tudatosult bennem, hogy ez mennyire más. Nagyon jó érzés... Szeretek itt lenni!

handball.hu: Mennyire készültél fel a románok lövőiből?
Kiss: Minden meccsre készülünk, kielemezzük az ellenfél lövéseit, de tényleg örülök, hogy így ment a védés, de a védelem kiváló volt előttem. Ebéd után volt egy megbeszélés, ahol elmondták a kezdősort, és akkor tudtam meg, hogy én fogok kezdeni. Szerencsére az elmúlt években hozzászoktam ahhoz, hogy én védek. Herr Orsi is nagyon jól védett eddig. Próbáltam a legtöbbet kihozni a lehetőségből, amit kaptam.

handball.hu: Milyen helyezésre számíthatunk mindezek után?
Kiss: Nagyon egységes a csapat, és nagyszerűen tud küzdeni. Megpróbálunk minden akadályt venni. Az, hogy a négyben vagyunk, mindenképpen siker. Feltétlenül érmet szeretnénk.

Siti Beáta: Tudtuk, hogy ha megszerezzük a két pontot, az az elődöntőt jelenti. Az az igazság - és ez látszott is -, hogy meg tudjuk csinálni a meccset, és a meccs most szerencsére felülmúlta az elképzeléseinket. Ennyire egyértelmű győzelemre nem számítottunk. Nem tudok mást mondani, de nagybetűvel oda szeretném írni a magyar női válogatott nevéhez, hogy "A CSAPAT".

© handball.hu, Újvidék

Kállai Márta fotói az Európa-bajnokságról.

További hírek