DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYIzoYIt' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Szucsánszki játéka kétséges | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Szucsánszki játéka kétséges

2012. december 3. 21:31 © handball.hu

Hétfőn este már az újvidéki SPENS Arénában edzett a magyar nőikézilabda-válogatott. A lányok kedden Horvátország ellen kezdenek az Európa-bajnokságon. A Ferencváros irányítója, Szucsánszki Zita még nem biztos, hogy pályára léphet.

Szucsánszki játéka kétséges
Az együttes kora délután érkezett meg Újvidékre, majd este héttől egyórás edzésen vett részt. A lányok könnyed bemelegítés után focizással folytatták az első tréningjüket, majd rövid egymás elleni játék után a gyors indításokat gyakorolták.

Nem tartott az együttessel a Ferencváros beállója, Cifra Anita, ám a Fehérvár szintén sérült játékosa, Triscsuk Krisztina egyéni gyakorlatokat végzett. A Ferencváros irányítója, Szucsánszki Zita könnyített edzésmunkát kapott.

"Még a Brazília elleni tesztmeccsen húzódott meg a térdem. Nem tudom, hogy pályára léphetek-e a horvátok ellen, de szeretnék" - mondta Szucsánszki.

Karl Erik Bøhn a sérülések ellenére bizakodóan nyilatkozott: "Pozitív vagyok, hiszen a csoportellenfeleinket is rengeteg sérülés sújtja. Bizakodó vagyok, mert a játékosaim kiváló formában vannak. A leterheltebb csapattagok több pihenőt kaptak, úgyhogy már kipihentebbek. Még az se lenne tragédia, ha kikapnánk az első mérkőzésen, mert ha az utána következő két csoportmeccset behúzzuk, nem lesz gond" - fogalmazott.

X. Női Kézilabda Európa-bajnokság, C-csoport, 1. forduló

Horvátország - Magyarország
December 4., 20.15, Újvidék, Spens Arena


© handball.hu, Újvidék

További hírek