DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYsF4Qtd' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Folytatódik a Magyar Kupa III. fordulója | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Folytatódik a Magyar Kupa III. fordulója

2012. november 14. 7:53

A szerdai Magyar Kupa-találkozó – melyen a Fehérvár KC a Váci NKSE csapatát fogadja – az utolsó mérkőzése lesz az FKC-nek a téli szünet előtt.

Folytatódik a Magyar Kupa III. fordulója
Magyar Kupa, III. forduló

Fehérvár KC - Váci NKSE
18.00 Székesfehérvár, Köfém Sportcsarnok
Játékvezetők: Horváth Péter, Marton Balázs
ÉLŐben: www.cunder.hu

"Van már egy vereségünk velük szemben, így nagyon éhesek vagyunk a visszavágásra. Olyan FKC-t akarok látni, amelyik önbizalommal megy ki a pályára, és a lehető legtöbb elszántsággal és vagánysággal ad bele mindent a téli szünet előtti utolsó mérkőzésbe!" - fogalmazott Pål Oldrup Jensen, a Fehérvár trénere.

"Roppant nehéz hatvan percre számítok, de hazai pályán bízom benne, sikerül győzelemmel zárnunk. A Vác ellen ősszel, idegenben egy jó első félidőt követően a másodikban nagyon gyengén játszottunk, ez semmiképp nem ismétlődhet meg. Azon leszünk, hogy minél kevesebb technikai hibánk legyen, és az elejétől a legvégéig jól kell kézilabdáznunk. A váciak egyformán jók támadásban és védekezésben is, jó lövőkkel rendelkeznek, irányító poszton is kiváló játékosuk van. Nehéz dolgunk lesz. Remélem, a közönség mellettünk lesz, és akkor biztosan jól fel tudunk pörögni" - mondta Rádl Tímea, az FKC játékosa.

Forrás: www.fkc.hu



A többi párosítás:

VKL SE Győr - Mohácsi TE
Szentendrei NKE - Tököl KSK
Rinyamenti KC - Veszprém Barabás Duna Takarék KC
Szeged-Kiskundorozsma KSE - Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE
Tatai AC - Dunaújvárosi Kohász KA
Gyömrő VSK - K. Szeged SE-Algyő

A keddi találkozók eredményei:

Eszterházy KFSC-GloboSys - Kiskunhalas NKSE 24-37
Pénzügyőr-Spartacus - DVSC-FÓRUM 13-29
Szekszárdi FGKC - Haladás VSE 35-25
Nyíradonyi VVTK - Szent István SE Építők 28-30

A párharcok továbbjutói a legjobb 16 közé jutnak. A 2011/2012. évi NB I. 1-4. helyezettjei, a Győr, az FTC, a Siófok és az Érd a következő fordulóban csatlakoznak, míg a BSE erőnyerő.

© handball.hu

További hírek