DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYziFPBw' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bemutatkozik a Lokomotiva | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bemutatkozik a Lokomotiva

2012. november 11. 1:01 © handball.hu

A Váci NKSE is bekapcsolódik az európai küzdelmekbe vasárnap este. Az ellenfele a horvát RK Lokomotiva lesz a KEK harmadik fordulójának első mérkőzésén 17 órától. A mérkőzést Zágrábban játsszák.

Bemutatkozik a Lokomotiva
A jobb horvát csapathoz, a Podravkához hasonlóan a Lokomotiva is csak a rájátszásban kapcsolódik be hazája bajnokságába, s addig a Regionális Ligában szerepel.

Ebben a szezonban már hat mérkőzést játszott a fiatal együttes. A montenegrói Biseri ellen tizenöt, a macedón Metalurg ellen négy, a szintén macedón Vardar ellen két góllal nyertek a zágrábiak, a Budućnost ellen tizenkettő, a Podravka ellen tizenkilenc, a Zaječar ellen pedig háromgólos vereséget szenvedtek.

A KEK második fordulójából a tavalyi Challenge-kupa-döntő török résztvevőjével, a Muratpaşával szemben 55-55-ös összesítéssel, idegenben lőtt több góllal jutott tovább a horvát gárda. A két mérkőzésen a legeredményesebb a Podravkától érkezett balátlövő Maja Kožnjak volt tizenegy találattal. A szintén balátlövő Anita Poljak tízet, a jobbszélső Nataša Janković és a balszélső Ivana Milić nyolc-nyolc gólt szerzett.

Ahogyan azt már korábban megírtuk, az RK Lokomotiva soraiban találhatjuk még a montenegrói balátlövő Ivana Božović-ot és a jobbátlövő Jelena Marković-ot, akik a Budućnost csapatából érkeztek nyáron. A horvátok még nem említett játékosai Dubravka Bukovina kapus kivételével mind fiatalok, 1988 után születtek.

A Váci NKSE idegenben, a Lokomotiva otthonában szerepel először a KEK harmadik fordulójában vasárnap 17 órakor.



KEK, 3. forduló, 1. mérkőzés

RK LokomotivaVáci NKSE
vasárnap, 17.00, Zágráb, Trešnjevka Sportcsarnok
Játékvezetők: Anatolij Novikov, Ruszlan Perepilitszij (ukránok)

Visszavágó

Váci NKSERK Lokomotiva
november 17., szombat, 18.00, Vác, Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Angelosz Argiridisz, Hrisztosz Mouttasz (ciprusiak)

A Vác is tudja, mire számíthat

© handball.hu

További hírek