DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7lYXeG' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Mindkét BL-résztvevő pályára lép | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Mindkét BL-résztvevő pályára lép

2012. október 17. 7:32

A bajnokság hatodik fordulójának szerdai játéknapján a Ferencváros a Debrecent fogadja, míg a Győr Vácra látogat.

Mindkét BL-résztvevő pályára lép
NB I., alapszakasz, 6. forduló

FTC-Rail Cargo Hungaria - DVSC-FÓRUM
18.00, Budapest, Elek Gyula Aréna

A bajnokságban öt meccs, öt győzelem, a BL selejtezőjében söprés a szlovákiai Nagymihály ellen, majd vasárnap erődemonstrációval felérő kiütéses siker Volgográdban, a legrangosabb európai kupasorozat csoportkörének nyitányán. Ez a legutóbbi két KEK-széria győztesének mérlege az idei szezonban. Ezek után egyértelmű, hogy a a hazai csapat az esélyese a szerda délután hat órakor kezdődő FTC - DVSC-FÓRUM összecsapásnak, ám az is biztos, hogy a Loki játékosok számára is van tétje a meccsnek. A Veszprém elleni fájó vereség után fontos, hogy a lányok megőrizzék önbecsülésüket, s mindent kiadjanak magukból a mostanság bombaformában kézilabdázó Fradi ellen.

Gondok továbbra is akadnak, hiszen Karalyos Orsira fáradásos törése miatt hosszú hetekig nem számíthat a szakmai stáb, s bár Som Ildi sérült bokája szépen gyógyul, kérdéses, hogy az irányító pályára léphet-e a Kőbányai úton. Az viszont mindenképpen jó hír, hogy Bálint Réka hosszú és kellemetlen sérülése után a hétvégi NB I/B-s meccs jól játszott, vele erősödhet a csapat.



Forrás: www.fradi.hu és www.dvsckezilabda.hu



Váci NKSE - Győri Audi ETO KC
18.45, Vác, Városi Sportcsarnok
ÉLŐben: SportKlub

A Vác ismét szeretne az első négy között végezni a bajnokságban, ehhez pedig megújult játékoskerettel és új vezetőedzővel vágott neki a szezon elején. Gulyás István örülhet, hiszen Klivinyi továbbra is csapatát erősíti, illetve Szádvári érkezése is erősítés volt, valamint az ex-győri Mayer Szabina is Vácon szerepel. Az ETO szerdai ellenfele a bajnokság első fordulójában épp a Ferencváros ellen debütált, ami vereséggel végződött számára. Azóta nem kaptak ki a váciak, de a legutóbbi fordulóban Kiskunhalason elért 24-24-es döntetlenjük csalódásként értékelhető. Ettől függetlenül jobb gólkülönbségüknek köszönhetően negyedikek a tabellán.

A felkészülés alatt a Győr megmérkőzött a Váccal, akkor egy fiatalokkal feltöltött kerettel, olimpikonok nélkül 29-27-re verte meg őket az ETO, de ebből a mérkőzésből nem érdemes messzebb menő következtetéseket levonni.

A győriek a sikeres BL-rajtot követően érthetően jó hangulatban vannak, a sérült Sirián kivételével mindenki pályára is léphet a Vác ellen.

Ambros Martín: A bajnokság egyik legjobb csapatával találkozunk, remek játékosok alkotják a váciak keretét. Hazai pályán veszélyesek lehetnek bárkire, nem engedhetjük meg, hogy ne figyeljünk. Nem a Kolozsvár elleni meccset tartjuk a szemünk előtt, kizárólag a szerdai találkozóra készülünk. A fontos, hogy százszázalékos koncentráltsággal játsszunk a meccs legelejétől kezdve!

Forrás: www.gyorietokc.hu

További hírek