DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY4h9YRq' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Bemutatkozik a Podravka | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bemutatkozik a Podravka

2012. október 13. 0:14 © handball.hu

A Győri Audi ETO KC hazai mérkőzésével kezdődik a Bajnokok Ligája csoportmeccseinek sorozata az idei szezonban. A vendég a horvát bajnok RK Podravka Vegeta lesz szombaton negyed hatkor a Magvassy-ban.

Bemutatkozik a Podravka
Nem volt nagy jövés-menés a horvát bajnok háza táján a nyáron. Bulath Anita Veszprémből, a jobbátlövő Žana Čović pedig a Lokomotiva csapatától érkezett. Eközben Ivana Petković távozott a jobbszélről, Dina Havić a balátlövő, Maja Kožnjak pedig az irányító posztról.

A BL-felkészülés hajrájában azonban jobb ajánlatot kapott a Viborgtól, és távozott Bulath Anita. Neven Hrupec vezetőedző attól sem volt túl boldog, hogy egy héttel a legfontosabb BL-összecsapás előtt további öt hiányzója volt együttesének, akik a válogatottakkal készültek a közelgő Európa-bajnokságra. Ráadásul Miranda Tatari és Anita Gaće sérült volt, Vesna Milanović Litre pedig vizsgázott. Sanja Damnjanović a horvát-szerb válogatott találkozón szenvedett kézsérülést, amely csak az e hét keddi edzésre jött rendbe.

Mivel Bulath Dániába igazolt, csak tizenöt játékos érkezett Győrbe: Ivana Jelčić, Marta Žderić, Ivana Kapitanović, Miranda Tatari, Sanja Damnjanović, Lidija Horvat, Anita Gaće, Vesna Milanović Litre, Žana Čović, Nikica Pušić-Koroljević, Iva Pongrac, Andrea Čović, Marijeta Vidak, Sara Šenvald és Ivana Dragišić. Ők fognak játszani a Győri ETO ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének első mérkőzésén a Magvassy Sportcsarnokban. A mérkőzés szombaton 17.15-kor kezdődik, s a találkozót élőben közvetíti a DIGISport1.

A B-csoport másik mérkőzését vasárnap este fél nyolckor játsszák Ljubljanában, ahol a Krim Mercator a kolozsvári U Jolidont fogadja.



Bajnokok Ligája, B-csoport, 1. forduló

Győri Audi ETO KCRK Podravka Vegeta
szombat, 17.15, Győr, Magvassy Mihály Sportcsarnok
Játékvezetők: Andrej Guszko, Szjarhej Repkin (fehéroroszok)
TV: DIGISport1

A BL-re készen áll az ETO
Újra BL-játék indul!
Amorim: Készen állunk a BL-mérkőzésekre
Tervel mindent meg szeretne nyerni

© handball.hu

További hírek