DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYoTmrqa' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vezéregyéniség lehet a kiváló átlövő | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vezéregyéniség lehet a kiváló átlövő

2012. július 17. 16:03

A DVSC-Fórum idei sztárigazolása mindenképpen a korábbi válogatott átlövő Herr Anita lehet, akivel kétéves szerződést kötött a debreceni klubvezetés.

Vezéregyéniség lehet a kiváló átlövő
Az egykoron BL-döntőben is játszó kézilabdázó azon van, hogy a cívisvárosban visszanyerje régi formáját, ezzel sok szép sikerhez segítse a Lokit.

Minden rendben!

Herr Anita szerződtetésével kapcsolatban a szurkolókat leginkább foglalkoztató kérdés, hogy milyen állapotban van az átlövő műtött térde? "A történet egy évre nyúlik vissza, akkor szakadt el a keresztszalag a térdemben. Akkor éppen Németországban játszottam, ahol megműtöttek, s a rehabilitációt is ott végeztem. A felépülésem teljesen jól sikerült. Mindennek ellenére, amikor visszaigazoltam Magyarországra, olyan hírek keltek szárnyra, miszerint nincs minden rendben a térdemmel. Ráadásul ez az információ szinte futótűzként terjedt, holott semmi valóságalapja nem volt és nincs most sem! Mielőtt aláírtam a szerződést a Lokihoz, alapos orvosi kivizsgáláson vettem részt, s itt is azt mondták, hogy egészséges a lábam. Már csak egy jó alapozás kell, s minden a régi lesz a formámat illetően" – fogalmazott minden egyes részletre kiterjedően a játékos.

Szimpatikus hölgykoszorú

A Siófok csapatától érkezett kézilabdázó egy hete készül a DVSC-vel, így az első benyomásairól is érdeklődött a haon-hu: "Kudor Kittit és Kazai Anitát már korábbról ismertem, velük kifejezetten jó a kapcsolatom. A csapat rengeteg fiatalból áll, akik nagyon kedvesek, aranyosak, kezdjük megtalálni egymással a közös hangot.

Kifejezetten szimpatikus alakulathoz kerültem. A városból még túl sokat nem láttam, jelenleg a Sport Hotelben lakom, így a szállásom és a Hódos közti útszakaszt ismerem a legjobban" – mondja nevetve a 25 esztendős Herr Anita, aki elárulta, még soha nem játszott olyan csapatban, ahol a második legidősebb játékos. "Tudom, hogy a rutinommal is segítenem kell a gárdát, s amolyan vezérszerep is hárulhat rám. Azon leszek, hogy nemcsak a pályán, de azon kívül is számíthassanak rám a csapattársak. Tisztában vagyok azzal, min ment keresztül a Loki tavaly, de azt is tudom – hiszen saját bőrömön tapasztaltam tavasszal –, hogy mennyire harcos, küzdő volt a fiatal debreceni alakulat. Bízom benne, hogy ez a mentalitás jellemzi majd a Debrecent idén is."

Cél a válogatott

De vajon mit várhatnak a szurkolók a korábban a válogatottnál is számításba vett átlövőtől? "Mindent megteszek azért, hogy a szurkolók, a klubvezetés és a csapattársak is meg legyenek elégedve velem. Bízom benne, hogy a DVSC sok jó meccset játszik majd az idényben, amelyeken a drukkerek is mellettünk állnak majd" – fogalmazott Herr, aki nemcsak támadásban, de védekezésben is megmutathatná, mire képes. A tatabányai születésű kézilabdázó reményei szerint újra régi formájában játszik majd a magyar bajnokságban, aminek eredményeként újfent meghívót kaphat a válogatottba.

Forrás: www.haon.hu

További hírek