DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYOL34Nr' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Első vereség öt év után | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Első vereség öt év után

2012. július 8. 7:12 © handball.hu

"Az éremszerzés lehetősége megvan, most már csak harcolnunk kell, hogy mindenki lássa, mi vagyunk a legjobbak" - az ifjúsági strandkézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Gróz János összegezte az eddigieket, és beszélt a hátralévő feladatokról is.

Első vereség öt év után
Válogatottunk belakta Batumit, ami az elején elég sok csalódást okozott mind kinézetben, mind étkezés terén. Sajnos itt még nincsenek felkészülve igazán egy ilyen szervezésre. Ezzel együtt az emberek kedvesek, és a helyiek nekünk szurkolnak (köszönhetően lányaink szépségének, és a helyiek szerint mi vagyunk a világon a legjobbak), és ez nagyon jó érzés. Az első nap akadályait aránylag simán vette válogatottunk, minden a terveink szerint haladt.

Sajnos a második nap reggele nem kezdődött számunkra jól, két játékosunk is beteg lett az ételtől (Bozsó Nóra Leila, Gróz Kitti), szokásos hányásos-hasmenéses problémákkal küszködtek. Ezzel együtt csapatunk a reggeli kötelező mérkőzést simán hozta, ahogy az várható volt tőle. Sajnos a nap második mérkőzésén kritikán aluli játékot mutattunk be, így sok év veretlensége lett a múlté. Tudomásul kell lassan vennünk: a világ változik, mindenki minket akar legyőzni, és mindenki egyre ügyesebben strandkézilabdázik. Ez a vereség a legjobb négy közé jutás szempontjából nem jelentett semmit, de a későbbiekben igen.

Este a svájciak voltak az ellenfelek, Leila jobban volt, így vállalta a pályára lépést, és Kitti is beszállt a félidei előny megszerzésének erejéig. Sima 2-0 lett a javunkra a mérkőzés végeredménye.

Vasárnap itteni idő szerint 11.30-kor játsszuk az elődöntőt az orosz válogatottal (ez sajnos az elvesztett török mérkőzés hatása), így a legnehezebb ellenfélen át vezethet az út a döntőbe válogatottunknak. A lányok nagyon készültek, délután elbúcsúztattuk az Ománba induló két társunkat, majd este videós felkészülést tartottunk. Este nem nagy örömünkre megtudtuk, hogy az elődöntőben a két szlovén fiú lesz a játékvezető, akik annyira nem veszik komolyan itt a strandkézilabda szabályait. Ezzel együtt, ha ez a válogatott követni akarja az elődök útját, nyernünk kell. Az alapcél a négy közé jutás volt, és az éremszerzés lehetősége megvan, most már csak harcolnunk kell, hogy mindenki lássa, mi vagyunk a legjobbak. Mindig az a legjobb csapat, aki ott van, most mi vagyunk azok, és mindent megteszünk azért, hogy sikerüljön nyernünk. Közben természetesen szurkolunk a "nagyoknak", hogy Ománban a mai nap megnyerjék a nagyon fontos, lengyelek elleni mérkőzést.

Gróz János

Négy között az ifi strandkézisek

© handball.hu

További hírek