DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYkP3eXZ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tovább gyengül az Itxako | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tovább gyengül az Itxako

2012. június 10. 8:03

Carmen Martín, Nerea Pena és az edző Martín Ambros távozása után a spanyol válogatott kiválósága, Begona Fernandez is elhagyja az Itxako Navarra alakulatát.

Tovább gyengül az Itxako
A világ egyik legjobb beállója, a harminckét éves Begona Fernandez életében először igazol külföldi klubcsapathoz. A kiválasztott együttes pedig nem más, mint a szerb bajnok Zaječar, amely komoly tervekkel indul a szezonnak: története során először szeretne a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülni.

Begona Fernandezt a 2008-as Európa-bajnokság és a 2009-es világbajnokság legjobb beállójának választották. A játékos 2008-tól erősítette az Itxako együttesét, amellyel 2009-ben elhódította az EHF-kupát is. Ezelőtt 2005 és 2008 között az Elda Prestigio csapatában szerepelt. A spanyol nemzeti válogatottal 2008-ban európa-bajnoki ezüstöt nyert.

Biztosan nem érzi majd magát egyedül Fernandez a szerbeknél, miután az együttest erősíti honfitársa és válogatottbeli csapattársa, Marta Mangue is. A Zaječar a 2011/2012-es szezonban a KEK negyeddöntőjéig menetelt.

Pénzügyi gondok az Itxakónál

Forrás: www.handball-planet.com

További hírek