DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYfb4f5n' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Gulyás István lett a Vác edzője | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Gulyás István lett a Vác edzője

2012. május 22. 11:33

Gulyás István, a Veszprém korábbi jobbátlövője, a Dunaújváros női csapatának eddigi mestere lett a női kézilabda NB I-ben szereplő Vác vezetőedzője. A klub keddi sajtótájékoztatóján a játékoskeretben történő változásokat is ismertette.

Ökrös Csaba távozik
Ökrös Csaba távozik
Kirsner Erika, a klub elnöke a keddi sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 44 éves Gulyással egyelőre egyéves szerződést kötöttek. A szakembertől azt várják, hogy a legutóbb hetedikként végzett csapattal a bajnokságban és a Magyar Kupában is a legjobb négy közé kerüljön.

Az új évadra átalakul a Duna-parti együttes kerete is. Öt új játékos érkezett: a balszélső Szádvári Krisztina a Ferencvárostól, az irányító-átlövő Farkas Veronika és a beálló Mayer Szabina a Veszprém Barabástól, a jobbszélső Ana Nikšić az Alcoa FKC-től és a szintén irányító-átlövő Kamper Olívia Békéscsabáról.

Forrás: MTI

További hírek