DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYhDPHj6' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A hétvégén MK-döntő Győrben | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A hétvégén MK-döntő Győrben

2012. április 17. 13:02

Április 21/22-én kerül sor a Duna Takarék Női Magyar Kupa négyes döntőjére Győrben. A cikkben az eseménnyel kapcsolatos információkról értesülhettek.

A hétvégén MK-döntő Győrben
Borsos Attila, az MKSZ elnökségi tagja az esemény sajtótájékoztatóján a Magyar Kupa jelentőségét hangsúlyozta: "A Magyar Kupa továbbra is rangos esemény, és úgy vélem, hogy idén is izgalmas finálét láthatunk majd. A Győr alighanem el akarja kerülni az izgalmakat, de valamennyi csapat számára fontos a minél jobb helyezés a következő szezon európai kupainduló helyeinek elosztása miatt".

Fülöp Csaba, a Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE gazdasági vezetője elmondta: "Két évvel ezelőtt bronzérmet szereztünk, a klub történetében először. 2010-ben ráadásul egy utolsó másodpercben kapott góllal kaptunk ki a Ferencvárostól az elődöntőben. Ebben az évben felértékelődött számunkra a Magyar Kupa, hiszen a bajnokságban a bennmaradásért küzdünk, a kupában pedig szeretnénk a döntőbe jutni a Vác ellen. A bajnokság alapszakaszában kétszer is egy góllal kaptunk ki a váciaktól, így bízom benne, hogy ezúttal mi kerekedünk felül, és történetünk során először bejutunk a fináléba".

Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke első célként a sikeres rendezést jelölte meg, de a győriek legfőbb célja természetesen a kupagyőzelem: "Fontos, hogy Győrben tudunk pályára lépni, hiszen a bajnoki rájátszás és a BL-döntő előtt számunkra nagy jelentőséggel bír, hogy a Magvassyban játszhatunk. Elődöntőbeli ellenfelünk, a Siófok sokat fejlődött a szezon során, így remélem, remek sportélmény lesz mindenki számára az elődöntő is. Fontos számunkra, hogy mindannyiszor telt ház legyen a Magvassy Sportcsarnokban, így mindenkit szeretettel várunk".

Pitz András, a Siófok KC-Galerius Fürdő technikai vezetője: "Mindenki tudja, hogy óriási eredmény számunkra a legjobb négy közé jutás, de nem laktunk jól az elődöntőbe kerüléssel. Tisztában vagyunk vele, hogy a Győr ellen nem mi vagyunk esélyesek, de szeretnénk megrángatni az oroszlán bajszát. Egy mérkőzést mindenképpen nyerni szeretnénk a hétvégén".

"2011-ben csupán hétméteresekkel maradtunk alul a Debrecen ellen az elődöntőben" – mondta el ifj. Németh András, a váciak technikai vezetője. "Idén jóval gyengébb csapattal is sikerült bejutnunk a négyes döntőbe, aminek nagyon örülünk, de nem vagyunk jóllakottak, a Békéscsabát harmadszor is szeretnénk legyőzni az elődöntőben, amivel bebiztosíthatnánk, hogy ősztől ismét szerepelhessünk az európai kupaporondon."

Illés Zoltán, a Duna Takarékszövetkezet elnöke az esemény keddi sajtótájékoztatóján elmondta: "A Duna Takarék kizárólag magyar tulajdonban lévő pénzintézet, és több mint ötven éves fennállása alatt mindig fontos feladatának érezte, hogy eredménye egy részét a helyi közösségek támogatására fordítsa. Az idei évben a Duna Takarék támogatásának köszönhetően esett a Magyar Kupa rendezőinek választása ismét a Magvassy Sportcsarnokra, amellyel már hatodik alkalommal tettük lehetővé, hogy a győri csapat hazai szurkolók előtt lépjen pályára. Ismét fontosnak éreztük, hogy olyan sportélményhez adjunk támogatást, mint a Női Magyar Kupa négyes döntője. Ezzel is feledhetetlen élményt kívánunk nyújtani ügyfeleinknek és az érdeklődőknek."

A Duna Takarék Női Magyar Kupa négyes döntőjének programja:

Április. 21. szombat:
14:00 Váci NKSEBudapest Bank-Békéscsabai ENKSE - TV: SportKlub (élő)
16:00 Siófok KCGyőri Audi ETO KC - TV: SportKlub (élő)

Április. 22. vasárnap:
9:45 Bronzmérkőzés - TV: SportKlub (élő)
12:00 Döntő - TV: RTL Klub (élő)

Jegyinformáció:

Mindkét napra 1.500 forintos áron kaphatóak napijegyek az ülőhelyekre. A napijegyekkel szombaton és vasárnap is két-két találkozó tekinthető meg. Az állóhelyekre szóló napijegyek ára 1.000 forint. A Magyar Kupa négyes döntőjére a belépőket Győrben, a Magvassy Mihály Sportcsarnokban az irodáknál hátul található jegypénztárban lehet megvásárolni péntekig naponta 8.30-11.30 és 13.00-15.00 óra között. A szombati játéknapon a jegypénztár 12.30-kor, vasárnap 8.30-kor nyit a Magvassy Mihály Sportcsarnok főbejáratánál.

Forrás: MKSZ

További hírek