DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYBhtyBA' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Este Kézilabda Magazin | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Este Kézilabda Magazin

2012. március 26. 15:24

Eltelt egy újabb hét és megint közeledik a hétfő este, ami csakis egyet jelenthet: ismét új résszel jelentkezik a SportKlub népszerű műsora, a Kézilabda Magazin! Március 26-án este egy órán keresztül valamennyi fontosabb eseményről értesülhetnek a sportág iránt érdeklődők.

Este Kézilabda Magazin
Bár nem vagyunk filmőrültek, de abban biztosak vagyunk, hogy a legjobb hollywoodi forgatókönyvírók sem tudtak volna ennél jobb befejezést összehozni a Budapest Bank Liga alapszakaszához. A Balatonfüred például már azelőtt a mennybe, pontosabban az elődöntőbe, jutott, hogy pályára lépett volna a 22. fordulóban, köszönhetően a Pécs nem várt tatabányai bravúrjának. Debre Viktor csapata enyhén szólva is érdekes körülmények között kapott ki 35-31-re, így nem csoda, hogy a Magyar Kézilabda-szövetség is vizsgálja a történteket. Hogy mi történt egész pontosan, kiderül hétfőn este!

A múlt héten a női klubcsapatok vitték a prímet az összefoglalókban, ezúttal viszont hazánk első osztályú hölgyei pihenéssel tölthették a hétvégét. Persze nem mindenkinek adatott meg, hogy kiélvezze a csodás tavaszi napsütést. Karl Erik Bøhn kiválasztottjai napozás helyett a nyíregyházi csarnokban izzadtak felkészülés címszó alatt, majd pedig óriási akaraterőről tanúbizonyságot téve visszaverték a németek Eb-selejtezős támadásait.

Nem maradhat el egyik legnépszerűbb rovatunk, a Hét Legjei sem, de hogy kik, illetve mely csapatok kerültek be az összeállításunkba, azt természetesen csak a hétfői adásban áruljuk el! A Legek mellett nem hiányozhat a Kézivízió sem, amely miről is szólhatna másról, mint az alapszakasz befejezéséről. Húzás című rovatunkban azután érdeklődtünk, hogy a szakma jeles képviselői mit szólnak a Tatabánya „bukásához”.

Pónácz Andrást még mindig nem tudtuk megállítani! Száguldó riporterünk ezúttal Veszprémben bukkant fel, ahol olyan titkok birtokába jutott, amelyek miatt elfogatóparancsot adtak ki ellene. Megtudta például, hogy hollywoodi forgatókönyvírók átverték az egész világot, ugyanis nem Will Smith, hanem Gulyás Péter az igazi Randiguru. Erről ketten is eskü alatt vallottak kommentátorunknak. Az egyik tanú éppenséggel Császár Gábor, az MKB Veszprém irányítója volt.

A válogatott klasszisról megtudtuk, hogy Jókai Mór akár róla is mintázhatta volna az Aranyembert – és ez nem vicc! Császár ugyanis fontosnak tartja, hogy segítse és támogassa azokat az embereket, akiktől mérhetetlen szeretetet kap a mindennapok során. A 27 éves kiválóság Mirzad Terzic és Liszkai Szilveszter társaságában egy olyan intézményben járt, ahol fogyatékos fiatalokon segítenek. Szavakkal leírhatatlanok azok a képsorok, melyek a hétfői adásban láthatóak lesznek…

A szív bajnokait a Kézilabda Magazin hétfőn 19 órától kezdődő adásában láthatják. Tartsanak Velünk!



Forrás: SportKlub Kéziilabda Magazin

További hírek