DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYoOMNev' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kézilabda magazin este hétkor | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kézilabda magazin este hétkor

2012. március 19. 12:01

Eltelt egy újabb hét és megint közeledik a hétfő este, ami csakis egyet jelenthet: ismét új résszel jelentkezik a SportKlub népszerű műsora, a Kézilabda Magazin! Március 19-én este egy órán keresztül valamennyi fontosabb eseményről értesülhetnek a sportág iránt érdeklődők.

Kézilabda magazin este hétkor
Műsorunkból ezúttal sem hiányozhatnak a női és férfi kézilabdacsapatok mérkőzéseinek összefoglalói, bár ezúttal a gyengébbik nem képviselői viszik majd a prímet, mivel a férfimezőny jelentős része pihenéssel és edzéssel töltötte a múlt hetet. De nem minden csapat „lazsált”: a Csurgói KK a Pécs, a Pick Szeged pedig a Mezőkövesd ellen lépett pályára a múlt hét folyamán.

Nem maradhat el egyik legnépszerűbb rovatunk, a Hét Legjei sem, de hogy kik, illetve mely csapatok kerültek be az összeállításunkba, azt természetesen csak a hétfői adásban áruljuk el! A Legek mellett nem hiányozhat a Kézivízió sem, de ennél többet még véletlenül sem szeretnénk felfedni. Ezen felül megtudhatják, hogyan érzi magát Győrben a nemrégiben a világ legjobbjának választott Heidi Løke. A norvég beállós elárulta nekünk azt is, hogy melyik a kedvenc sorozata, és a magyar tudásáról is számot adott.

Nemrégiben Magyarországon járt Szabó Valéria, a Zvezda Zvenyigorod magyar légiósa és Szilágyi Viktor, a Bundesligában szereplő Flensburg-Handewitt átlövője. Természetesen egyikük sem úszhatta meg a kérdezz-felelek elnevezésű játékot. A DVSC-Fórum korábbi játékosát az oroszországi életről, a bajnokságról és persze klubjáról kérdeztük. Szilágyit pedig többek között arról faggattuk, hogy milyen érzés számára magyarként az osztrák válogatottban szerepelni, illetve a családi életébe is bepillantást nyerhettünk.

Pónácz András ezúttal a Váci NKSE edzésén bukkant fel, és ha már ott járt, alaposan kifaggatta az érintetteket a szezon eddig tapasztalatairól, akik kendőzetlen őszinteséggel mondták el véleményüket az eddig történtekről. A szakmázás és az izzasztó edzés után örökké rohanó műsorvezetőnk igazán izgalmas kikapcsolódásra invitálta a kalandvágyóbbakat, név szerint Tápai Szabinát, Barján Biankát és Klivinyi Kingát, akik egy szűk helyiségben mutatták meg, hogyan kell kiüríteni egy tárat...

További részleteket és érdekességeket a Kézilabda Magazin hétfőn 19 órától kezdődő adásában láthatnak. Tartsanak Velünk!

Forrás: SportKlub Kézilabda Magazin

További hírek