DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLPpUaJ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Pálinger: motivációból nem lesz hiány! | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Pálinger: motivációból nem lesz hiány!

2012. február 12. 17:59 © handball.hu

Az FCM elleni nagykülönbségű BL-sikert követően a Győri ETO két játékosa, Pálinger Katalin és Vérten Orsolya összegezte a meccs tapasztalatait, és kicsit már a következő fordulóra is előre tekintett.

Pálinger: motivációból nem lesz hiány!
Pálinger Katalin: Elégedetlen vagyok a teljesítményemmel, mert nagyon rossz az az érzés, mikor rajta vagyok egy lövésen, egy zicceren, ám az mégis bemegy. Nem baj, odakint is lesz még meccs, és érzem, hogy több maradt bennem. Persze a győzelem a lényeg, és az, hogy magabiztosan itthon tudtuk tartani a pontokat. Védekezésben még mindig javulnunk kell, bár azt mondom, hogy ha ez az ára, és így fogunk BL-t nyerni, hogy ennyi gólt kapunk, ám mindig legalább eggyel többet lövünk, hát úgy legyen! A későbbiekben sokkal nagyobb szükségünk lesz a jó értelemben vett agresszivitásra.

A hazai pálya hangulata is sokat jelentett ma, és valljuk be, jobb csapat is vagyunk most az FCM-nél. Ugyan egyszer vissza tudtak zárkózni három gólra, de én egyszer sem éreztem veszélyben a győzelmünket. Fontos, hogy ez a magabiztosságunk kitartson a szezon végéig. Már nagyon várom a jövő heti meccset a Larvik ellen, biztosan nagy taktikai csata várható a két edző között. Hogy ki mit tud megvalósítani az elképzelésekből a felkészülés után, az még kérdés. Biztos, hogy mindenki száztíz százalékkal fog küzdeni, motivációból nem lesz hiány!

Vérten Orsolya: Ilyen nagy különbségű győzelemre nem számítottunk ugyan, de úgy érzem, az első pillanattól fogva uraltuk a mérkőzést, és ennek köszönhetően megtörtük őket. Lehet, hogy ehhez az is hozzájárult, hogy mi jobb fizikai állapotban vagyunk. Február-március magasságára már sokkal összeszokottabbak is vagyunk. Úgy gondolom, hogy Erik és Heidi mindent el akar követni annak érdekében, hogy nyerni tudjunk jövő héten, a Larvik ellen is.

© handball.hu

További hírek