DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYPxw309' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kazai Anita keddtől ismét a Lokival edz | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kazai Anita keddtől ismét a Lokival edz

2012. január 16. 18:00

Jó hír a DVSC-ért szorítóknak, hogy a december végén távozó két játékos közül Kazai Anita visszatér Debrecenbe, kedden már együtt edz a csapattal.

Kazai Anita keddtől ismét a Lokival edz
Makray Balázs ügyvezető elmondta, hogy sikerült megállapodni Kazai Anitával, a balszélső visszatér Debrecenbe, s ha a szakmai stáb igényt tart a játékára, pénteken, a Kiskunhalas ellen pályára is lép. Köstner Vilmos természetesen személyesen beszél majd a játékossal, aki visszatéréséről az alábbiakat mondta:

"Örömmel tapasztalom, hogy az elmúlt hónapok bizonytalanságai végre rendeződtek a klubban! A tárgyalások végén most elmondhatom, hogy az új szerződésemet tiszta körülmények között, korrekt feltételekkel tudjuk megkötni. Az elmúlt debreceni éveim után igazán otthon érzem magam a városban és a klubban, ezért nagyon örülök, hogy továbbra is itt játszhatok!"

Léránt és Kazai is elköszönhet

Forrás: www.dvsckezilabda.hu

További hírek