DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLeqi89' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Marad a SportKlub a T-Home-on | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Marad a SportKlub a T-Home-on

2012. január 6. 18:24 © handball.hu

"Megszületett a megállapodás a Magyar Telekommal, melynek köszönhetően a SportKlub hamarosan ismét látható lesz a cég hálózatain" - nyilatkozta Enyedi András, az IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója.

Marad a SportKlub a T-Home-on
A SportKlub 2009 óta a magyar sikersportágak elkötelezett híve. Soha annyi élő közvetítés magyar csapatok kézilabda, vízilabda mérkőzéseiről, soha annyi izgalmas hazai boksz, kosárlabda és jégkorong meccs nem került képernyőre egyazon kábeltelevíziós csatornán, mint amióta a SportKlub felkarolta a nagy hazai sportágak közvetítéseit.

A SportKlub számos magyar város számos sportcsarnokából, megannyi izgalmas mérkőzést közvetített az elmúlt években, és törekvése, kitartása meghozta gyümölcsét.

A SportKlub mára olyan elkötelezett nézőbázissal rendelkezik, melynek a csatorna miatt vált fontossá a hazai sportokban való tájékozottság, és hiányolnák, ha a jövőben a magyar sikersportágakra épülő televíziós csatorna kikerülne előfizetői csomagjukból.

A SportKlub köszöni a különböző fórumokon érkező támogató leveleket és hozzászólásokat, melyek a Magyar Telekom korábbi döntésére érkeztek. Ugyanakkor köszöni a Magyar Telekomnak, hogy rugalmasan reagálva a helyzetre, döntését megváltoztatva ismét elérhetővé teszi a SportKlub televíziós csatornát a kínálatában.

"Óriási megtiszteltetés számunkra, hogy a nézők pótolhatatlannak tartják csatornánkat. Örömmel jelenthetem, hogy megszületett a megállapodás a Magyar Telekommal, melynek köszönhetően a Sportklub hamarosan ismét látható lesz a cég hálózatain" - nyilatkozta Enyedi András, a csatornát üzemeltető IKO Kábeltévé Kft. ügyvezető igazgatója.

SportKlub

© handball.hu

További hírek