DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYqBHsz9' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Varga megy, Dankó jön | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Varga megy, Dankó jön

2012. január 3. 8:45

Hétfő óta nem Varga József irányítja az NB I-es bajnokságban szereplő Kiskunhalas NKSE csapatát.

Dankó Ervin
Dankó Ervin
Bordás Zoltán, a klub szeptemberben lemondott elnöke - akinek helyére a mai napig nem sikerült új vezetőt választani, így feladatait még mindig ellátja - tolmácsolta a klub elnökségének álláspontját az edzőváltással kapcsolatban. Mint azt Bordás Zoltán elmondta: közös megegyezéssel bontottak szerződést január 1-jén Varga Józseffel.

Az edző 2010-ben Siófokról érkezett az akkor még NB I/B-ben szereplő KNKSE csapatához. A másodosztályú bajnokságot magabiztosan megnyerve idén az élvonalban eddig három pontot gyűjtött a halasi csapat: megverte a Szekszárdot, és ikszelt Dunaújvárosban, ezzel - a Dunaújvárossal azonos pontszámmal - a tabella utolsó helyén áll.

"Ez a csapat az összetételét tekintve több mint három pontos" - magyarázta az eddig elért eredményekkel az edzőváltás okát Bordás Zoltán, aki hozzátette: a vezetőség egyöntetűen döntött a edzőcsere mellett. Bordás Zoltán kifejtette: szakmailag nagyra becsüli Varga munkáját, most mégis váltásra van szüksége a csapatnak.

Varga József megerősítette a hírt. Elmondta, hogy egy elnökségi tag hívta fel telefonon újév napján. Varga József, mint fogalmazott: meglepődött, de bővebben egyelőre nem kívánta kommentálni az eseményeket.

A KNKSE kispadjára Dankó Ervin ül, aki korábban a Hódmezővásárhelyet, és az NB I/B-s Szeged-Kiskundorozsma-Algyő csapatát irányította, illetve 2011 nyarán rövid ideig a dunaújvárosi lányokat is edzette. Bordás Zoltán hozzáfűzte: az új edzőtől elsősorban a halasi csapat stabil élvonalban tartását várja el a klub vezetése. Dankó Ervin ma találkozik először csapatával Kiskunhalason. A halasi lányokra szombaton egyébként fontos mérkőzés vár: a tabella nyolcadik helyén álló székesfehérváriakhoz látogatnak, akiktől ősszel mindössze egyetlen góllal kapott ki a csapat.

Forrás: www.baon.hu

További hírek