DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYiy5DYE' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Köstner marad | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Köstner marad

2011. november 11. 6:59

Hornyák Dóra távozását követően Köstner Vilmos azt nyilatkozta, hogy elgondolkozik a munkája folytatásán, s csak annyi tartott biztosnak, hogy a Fradi elleni szerdai rangadón még edzőként irányítja a Lokit. A meccs másnapján kiderült, meghozta-e döntését a jövőt illetően.

Köstner marad
"Három dolog késztetett gondolkozásra, s ezekre a felvetésekre mind pozitív választ kaptam, így folytatom a megkezdett munkát" – vágott bele a közepébe Köstner Vilmos.

"Az egyik legfontosabb kérdés a csapategységünkkel kapcsolatban merült fel. A Ferencváros elleni meccs meggyőzött arról, hogy egy irányba halad a gárda, így ezzel nincs probléma. A másik felmerülő kérdés az volt, hogy együtt gondolkozik-e az alakulat, hasonló elveket vallunk a kézilabdáról? Egyénileg és csapatként is elbeszélgettem a játékosokkal, s megbizonyosodtam, hogy helyes az az út, amin járunk. Utolsó pontként pedig a tulajdonostól akartam biztosítékot kapni, hogy nem gyengül tovább a keret. Gellén András megnyugtatott arról, mindent elkövet annak érdekében, hogy ez a gárda együtt maradjon, s ez engem megnyugtatott – sorolta a tényeket a DVSC-FÓRUM vezetőedzője.

Köstner Vilmos elmondta, a csapat valamennyi tagja és a szakvezetés is egyetértett abban, hogy az „elvándorlást” meg kell állítani, és szükséges a Loki kommunikációjának megváltoztatása. Továbbá a vezetőedző arra kérte a többségi tulajdonost, hogy a szakosztálymodell sokkal irányítóbb szellemű legyen a jövőben.

A DVSC-FÓRUM játékosai a szerdai mérkőzést követően négynapos pihenőt kaptak, legközelebb hétfőn állnak munkába.

Köstner gondolkozik a folytatáson

Forrás: www.haon.hu

További hírek