DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYz17gXU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Tűz nélkül bukott az ETO | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Tűz nélkül bukott az ETO

2011. október 2. 14:48 © handball.hu

Dániában kezdte meg az idei BL-menetelését a Győri ETO csapata. Az ellenfél a Randers együttese volt, ám korrektebb lenne úgy a megfogalmazás, hogy a győriek nem bizonyultak méltó ellenfélnek.

Tűz nélkül bukott az ETO
Bajnokok Ligája, csoportkör, C-csoport, 1. forduló
Randers HK
29 (15)
Győri Audi ETO KC
23 (11)
Randers, Skyline Arena
Játékvezetők: Vaidas Mažeika, Mindaugas Gatelis (litvánok)
Aaen
Cuadrado
Fruelund
Dalby
Melgaard
Müller S.
Wörz
Cardoso
Okkels
3
6
4
6
1
2(1)
2
4
1
Hornyák Á.
Løke
Lekić
Amorim E.
Radičević
Orbán A.
Görbicz
2
5
6(3)
2
2
3
3
Hétméteresek: 2/1 Hétméteresek: 4/3
Kiállítások: 6 perc Kiállítások: 8 perc
Piros lap: Wörz

A győriek szempontjából nem túl ideálisan kezdődött a mérkőzés: a dánok öt perc alatt három góllal elhúztak, miközben a vendégek számára tabu maradt Masson kapuja (3-0). A magyar gólcsendet Hornyák törte meg, majd Løke találataival szépített a csapat. A Randers továbbra is tartani tudta az előnyét (12. perc: 7-4), sőt már öt gólra is meglépett az ellenfél (14. perc: 9-4). Konkoly Csabának így alapos oka volt arra, hogy a megszokottól korábban kikérje idejét. Ezután Pálinger érkezett Lunde Haraldsen helyére, de együttese helyzete továbbra is nehéz maradt (16. perc: 11-5). Ráadásul az első ETO-büntető is kimaradt: Görbicz Masson kezébe dobta a labdát. Sajnos nagyon lassúan működtek a győri támadások, miközben ilyen hátrányban ennél jóval határozottabb fellépést várt volna az ember. Szerencsére a második és harmadik hétméterest már értékesítették a kisalföldiek Lekic jóvoltából, és Løke helyzetfelismerő-képességére is újfent lehetett számítani (26. perc: 12-10). A dánok brazil hálóőre a félidő hajrájában is hozta a kiváló formáját, ezzel sokat hozzátéve csapata négygólos vezetéséhez az első harminc perc után. Félidőben: 15-11.

Úgy tűnt, az ETO a szünetben sem talált nagyon magára: a pihenő után ugyanúgy csak futott a eredmény után, inkább kevesebb, mint több sikerrel. A 38. percben, 19-15-nél fejre irányított ütés miatt Wörz azonnali piros lappal kényszerült a lelátóra. Ettől is zavarodtak meg annyira a randersiek, hogy negyven perc után már mindössze kettő volt a különbség (19-17). Ahelyett viszont, hogy ebbe kapaszkodva feljebb tornázta volna magát a Győr, megint csak a bizonytalanságok jöttek (45. prec: 21-17), aztán a képlet ezután sem sokat változott ((50. perc: 24-19). Konkoly Csaba is a tüzet hiányolta alakulatából, de mint tudjuk, az kérésre nem tud megérkezni. Az utolsó öt percre is háromgólos hátránnyal érkezett a magyar bajnok, de támadásban gól helyett mindössze egy rossz passzra futotta. Emellett ráadásul emberhátrányba is került a csapat, a dánok pedig büntetőt értékesítettek Susann Müller jóvoltából (57. perc: 26-22). A végjátékban már öttel is vezetett az a házigazda, aki mindössze a selejtezőkörből került fel a Bajnokok Ligája főtáblájára, és ezt a különbséget a lefújás pillanatára nemcsak megtartani tudta, hanem még növelte is. Végeredmény: 29-23.

A konzekvenciák levonását másra hagyjuk.


A másik mérkőzésen:

Metz HandballHypo NÖ 30-21 (16-10)

Bajnokok Ligája, a C-csoport állása
1.Metz Handball Metz Handball110030-2192 pont
2.Randers HK Randers HK110029-2362 pont
3.Győri Audi ETO KC Győri Audi ETO KC100123-29-60 pont
4.Hypo NÖ Hypo NÖ100121-30-90 pont

Konkoly: Vártuk már a BL kezdetét!
Bemutatkozik a Randers
"Készen állunk a kihívásra"

© handball.hu

További hírek