DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYC2gtvH' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Amorim klubcsapata ellen lép pályára | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Amorim klubcsapata ellen lép pályára

2011. szeptember 20. 14:20

A Győri Audi ETO KC szakvezetése és a brazil válogatott megegyezett egymással, így csütörtökön este hét órától megmérkőzik egymással a két csapat.

Amorim klubcsapata ellen lép pályára
Hárman is hiányoznak a héten a zöld-fehérek keretéből: Katrine Lunde Haraldsen és Heidi Løke a norvég válogatottal a dániai GF Világkupán szerepel, valamint Eduarda Amorim a Pánamerikai Játékokra készülő brazil válogatott bécsi edzőtáborán vesz részt. "Duda" szerdán hazajön a Szekszárd elleni meccsre, de csütörtökön már az Audi ETO ellen lép pályára hazája színeiben.

"Már a nyár végén megkeresett minket a brazilok kapitánya, hogy szívesen játszana velünk egy edzőmeccset amíg Bécsben edzőtáboroznak. Elsőre is tetszett az ötlet, de meg kellett várni a bajnoki és BL-sorsolásunk kialakulását. Végül ma sikerült a megfelelő napot és az időpontot is megtalálnunk" - mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

A találkozó tehát csütörtök este hét órakor kezdődik, megtekintése minden érdeklődő számára ingyenes!

Forrás: www.gyorietokc.hu

További hírek