DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYdl1O5l' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Kisebb és nagyobb csabai vereség | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Kisebb és nagyobb csabai vereség

2011. augusztus 21. 12:10

A Máramaros-kupa vasárnapi játéknapján a Békéscsaba játszott először, az ellenfél ezúttal a Braila volt. A lila-fehérek szoros csatában kétgólos vereséget szenvedtek. A délutáni mérkőzésen a Kolozsvár magabiztosabban győzött a csabaiak felett.

Kisebb és nagyobb csabai vereség
XI. Máramaros-kupa, Nagybánya (Baia Mare)

Budapest Bank-Békéscsabai ENKSE – HC Dunărea Brăila 24-26

A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese vasárnap délelőtt folytatta szereplését a nagybányai Máramaros-Kupán. A lila-fehérek ezúttal a román bajnoki hatodik helyezett Braila ellen léptek pályára. Kellemetlen közjáték zavarta meg a csabaiak felkészülését, a hazaiak által biztosított szállodában ugyanis lakodalom volt, így nem tudtak pihenni az Előrés lányok. A csabaiak végig partiban voltak ellenfelükkel, de az érdekes felfogásban bíráskodó hazai játékvezető páros segítségével a Braila végül két gólos győzelmet aratott.

A délutáni mérkőzésen

Budapest Bank-Békéscsabai ENKSEU Jolidon Cluj 23-31

Az Előre NKSE vasárnap délután fél négykor a Kolozsvár elleni mérkőzéssel fejezte be szereplését a romániai tornán. Az ottani bajnokság második helyezettje, a Kolozsvár ellen lépett pályára a nagybányai Máramaros-Kupa keretében. A lila-fehéreknél ezúttal nem lépett pályára Ivana Ljubas, akinek a délelőtti mérkőzésen egy kemény ütközést követően vérömleny keletkezett a vádlijában. A csabaiak egészen a hajráig jól tartották magukat, de az utolsó percekben felőrölte a Kolozsvár a csabai lányokat, így magabiztos, nyolc gólos győzelmet aratott.


Forrás: elorenkse.hu


U Jolidon Cluj – CSM Bucureşti 30-22

HCM Minaur Baia Mare – CSM Bucureşti 32-30

A XI. Máramaros-kupa végeredménye
1.U Cluj U Jolidon Cluj4400119-97228 pont
2.HC Dunărea Brăila4301118-98206 pont
3.CSM Bucureşti4103111-123-122 pont
4.EUbility Group-Békéscsabai ENKSE BB-Békéscsabai ENKSE4103104-116-122 pont
5.CS Minaur Baia Mare HCM Minaur Baia Mare4103105-123-182 pont

© handball.hu

További hírek