DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYepDqFg' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST A bajnoki döntő a tét | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

A bajnoki döntő a tét

2011. április 28. 7:45

Csütörtökön hat órakor Vácon lép pályára a Győri ETO csapata a bajnoki elődöntő második meccsén. A győri lányok győzelmi szándékkal utaznak a Dunakanyarba, hiszen zöld-fehér siker esetén bejutnak a bajnoki döntőbe.

A bajnoki döntő a tét
NB I., rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés

SYMA Váci NKSE - Győri Audi ETO KC
18.00 Váci Városi Sportcsarnok
Játékvezetők: Kékes Csaba, Kékes Pál
ÉLŐben: www.cunder.hu

Könnyed győri siker született még április elején a bajnoki elődöntő első meccsén. Görbiczék 24-18-ra legyőzték a Magvassy-ban a Vác csapatát, ezzel nagy lépést tettek a bajnoki döntő felé. A második felvonáson, csütörtök este 6-tól Vácon csakis a győzelem elfogadható Amoriméktól. A győri keretből többen is a válogatottjuknál töltötték az elmúlt hetet, csak kedden edzett teljes létszámban újra együtt a csapat. Görbicz, Kovacsics, Hornyák, Pálinger és Vérten a Batta Kupán vett részt, csakúgy mint Eduarda Amorim, míg Lunde Haraldsen a norvég, Ana Gros pedig a szlovén nemzetei együttes összetartásán tartózkodott.

"Csak kedden tudtunk újra együtt edzeni, de komoly gondok nincsenek, hiszen az itthon maradókkal is sokat dolgoztunk a múlt héten, amíg a többiek a válogatottaknál jártak. Egyértelműen a győzelem a célunk, hiszen a csapatnál alapvető cél a bajnoki cím megszerzése. Ehhez most a Vácot kell legyőzni a második felvonáson is" - mondta Konkoly Csaba vezetőedző.

A csarnokba kilátogatni nem tudó érdeklődők élőben is nézhetik a mérkőzést a www.cunder.hu jóvoltából, vagy felvételről is megtekinthetik a bajnoki elődöntőt a Revita Televízióban, illetve annak honlapján is pénteken, április 29-én 17.30-as kezdéssel.

Forrás: www.gyorietokc.hu

További hírek