DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYgsNAlz' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Veress Zsuzsanna marad Békéscsabán | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Veress Zsuzsanna marad Békéscsabán

2011. március 31. 20:31 © handball.hu

Veress Zsuzsanna 2012. június 30-ig meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését, így a rutinos kapus újabb egy évig a lila-fehérek játékosa marad.

Veress Zsuzsanna marad Békéscsabán
Veress Zsuzsanna 2004 nyarán tért vissza az Előre NKSE csapatához, ezt megelőzően Pécsen szerepelt, de idegenlégiósként is eltöltött egy szezont: a 2003/2004-es idényben a boszniai Ljubuski ZRK csapatában védett. A játékos hazatérése óta meghatározó szerepet játszik a klubban, jelenleg is ő tölti be a csapatkapitányi tisztséget, minden bajnoki idényben jó teljesítményt nyújtott, maximálisan segítette a kitűzött célok elérését. Veress Zsuzsanna az idei bajnokság tavaszi idényében több mérkőzésen is nagyszerűen védett, fontos szerepet játszott abban, hogy az együttes tizenöt pontot gyűjtött a szezon második felében.

"Nagyon örülök, hogy még egy évet itthon, a szülővárosomban kézilabdázhatok és remélem, a továbbiakban is jó játékkal tudom segíteni csapatomat. Bízom benne, hogy a rájátszásban sikerül előre lépni, és meg tudjuk szerezni az ötödik helyet. Az új bajnoki idényre szeretnénk átmenteni a tavaszi lendületet, és minél jobb helyezést elérni" - mondta Veress Zsuzsanna a szerződés aláírását követően.

© handball.hu

További hírek