DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYlye6MU' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Magyarok nélkül az EHF-kupa | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Magyarok nélkül az EHF-kupa

2011. március 20. 14:30 © handball.hu

Miután eldőlt, hogy a BL-ben és a KEK-ben is lesz magyar csapat a legjobb négy között, már csak az EHF-kupában kellett volna kiharcolni ennek a lehetőségét. A Vác a dán Holstebro ellen tehette volna ezt meg, de nem sikerült neki.

Magyarok nélkül az EHF-kupa
EHF-kupa, negyeddöntő, 2. mérkőzés
SYMA Váci NKSE
28 (13)
Team Tvis Holstebro
29 (16)
Vác, Városi Sportcsarnok, 800 néző
Játékvezetők: Anatolij Novikov, Ruszlan Perepilici (ukránok)
Gróz
Baross
Klivinyi
Soós
Uhráková
Temes
Vaszari
Barján
8(8)
1
4
3
4
3
1
4
Groot
Norgaard
Seest Jensen
Gravholt
Kristiansen
Zeigermann
Jónsdóttir
Heick Hundahl
Nielsen
7
4
2
4
5(2)
3
2
1
1
Hétméteresek: 8/8 Hétméteresek: 2/2
Kiállítások: 8 perc Kiállítások: 10 perc
Piros lap: Kirsner (azonnali)

Az már a legelején látszott, hogy nem éppen sétagalopp vár a váci lányokra. Az ellenfél jól működő védekezéssel, és jó kapusteljesítménnyel állt elő, és tíz perc alatt 3-6-ra elhúzott. Németh András gyorsan időt is kért, de ennek nem volt túl sok foganatja. Az egyébként is mínusz négyes állásról nyitó Vác így egyre kilátástalanabb helyzetbe került, pláne úgy, hogy a dánok szinte azt váltottak gólra, amit csak akartak (22. perc: 8-13). A játékrész vége felé közeledve egyre keményedett is a játék, az egyik páros kiállítás még le sem telt, mikor majdnem a másodikat is kiosztották, majd Kirsner kapott azonnali piros lapot. Félidőben: 13-16.

A szünet után egy megfontoltabb Vác tért vissza a pályára, és alig nyolc perc alatt a jó kapusteljesítménynek is köszönhetően egyre csökkentette a hátrányát (38. perc: 16-17). Gróz biztos kézzel értékesítette a megítélt hétmétereseket, rajta így nem múlt semmi. Barján első találatával a 43. percben kiegyenlített csapata (20-20). Groot vezérletével azonban feltámadtak a skandinávok, és hamarosan már újra négy volt közte (21-25). Hiába volt még hátra tíz perc, innentől egyértelművé vált, hogy már nincs visszaút, és már csak a tisztes búcsúért lehetett küzdeni. Végeredmény: 28-29.

Továbbjutott: a Team Tvis Holstebro, 65-60-as összesítéssel

Az előző mérkőzésen:
Team Tvis Holstebro - SYMA Váci NKSE 36-32 (21-19)

Feltétlenül behozhatónak tartja a hátrányt
Vereséget szenvedett a Holstebro
„A Vácnak kicsit nagyobb az esélye”
Négygólos mínuszban a Vác
Bemutatkozik a Holstebro


© handball.hu

További hírek