DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYEJ8r3i' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Megkezdte a gólgyártást a Siófok brazilja | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Megkezdte a gólgyártást a Siófok brazilja

2010. december 28. 8:40

Silvia Pinheiro remekül érzi magát Siófokon, igaz nem ő az egyetlen brazil játékos hazánkban, így tudta, hogy mire számíthat.

Megkezdte a gólgyártást a Siófok brazilja
"Huszonkilenc éves vagyok, és még mindig nagy kedvvel kézilabdázom" – mondta Silvia Pinheiro a Siófok KC új brazil, több mint kétszázszoros válogatott játékosa. "Hat évet játszottam Spanyolországban és egyet Portugáliában, tíz éve vagyok tagja a brazil válogatottnak, és a menedzserem segítségével kerültem Siófokra.

Pinheiro számára nem ismeretlen Magyarország, hisz a nemzeti csapatban együtt játszik a Győri Audi ETO játékosával Eduarda Amorimmal, akinek szintén kikérte a véleményét a szerződés aláírása előtt.

"A barátom csupa jót mondott a magyarországi viszonyokról és nekem is pozitívok a tapasztalataim, de még idő kell, hogy beilleszkedjek a közösségbe, illetve a csapat játékába."

Az utóbbiban sokat segíthet, hogy még egy brazil válogatott irányító, átlövőt igazolt a klub Jaqueline Anastácio személyében.

"Nagyon örülök az érkezésének, hisz vele egy kiváló játékost igazolt a klub" – folytatta, majd hozzátette: emellett az sem mellékes, hogy lesz kivel beszélgetnie portugálul a csapatban.

Érkezése óta három edzőmérkőzésen lépett pályára siófoki színekben, a legutóbbi, Alcoa ellenin hat akciógóllal vette ki részét a győzelemből (32-26). Pinheiro az említett Anastácioval együtt december 25-30 közt a brazil válogatottal készül, így az előbbit ebben az időszakban nélkülözni kénytelen Imre Vilmos.

A felkészülést nehezíti, hogy a kapus Scholtz Andrea négyhetes pihenőre kényszerül, ám remélhetőleg már ott lehet a társakkal a január ötödikei, szekszárdi Magyar Kupa mérkőzésen.

Forrás: www.sonline.hu

További hírek