DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYbu5ugw' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Otthon is nyert a Loki | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Otthon is nyert a Loki

2010. december 21. 20:41

Két héttel a békéscsabai találkozó után ismét összecsapott egymással a Békéscsaba és a DVSC. A debreceni meccsen a vendégek vezettek a félidőben, végül öt góllal nyert a Loki.

Otthon is nyert a Loki
Felkészülési mérkőzés

DVSC-KORVEXBudapest Bank-Békéscsabai ENKSE 34-29 (14-15)
Debrecen, Hódos Imre Rendezvénycsarnok

A Békéscsaba gólszerzői: Glušica 5, Szekeres 4, Kelemen 3, Nyikolajenko 3, Tóth Kata 3, Cifra 3, Kudor 2, Tóth Sára 2, Kamper 1, Hajduch 1, Bódi 1, Gávai 1.

A Budapest Bank-Békéscsabai Előre NKSE együttese a Debrecen otthonában lépett pályára felkészülési mérkőzésen, amelyen 34-29 arányú vereséget szenvedett. A két csapat két héttel ezelőtt Békéscsabán is megmérkőzött egymással, azt a találkozót szintén a hajdúságiak nyerték.

A debreceni mérkőzésen jól kezdtek a lila-fehér lányok, az első félidőben végig a csabaiaknál volt az előny, amely a félidő végéig megmaradt, így 15-14-es békéscsabai vezetésnél vonultak a csapatok pihenőre. A második játékrész elején fokozta a tempót a hazai csapat, de az Előre NKSE tartotta a lépést, így nem tudott elhúzni a Debrecen. A félidő második felében a Debrecen fölénye már a gólok számában is megmutatkozott, így a hazaiak végül 34-29 arányban nyerték a felkészülési mérkőzést.

Az Előre NKSE együttese december 28-án délután és december 29-én délelőtt az Érd otthonában lép pályára felkészülési mérkőzésen.

Forrás: www.elorenkse.hu

Tízzel verte a Loki a Csabát

© handball.hu

További hírek