DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYWHkSqa' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Vărzaru újabb évekre Viborgban marad | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Vărzaru újabb évekre Viborgban marad

2010. október 16. 11:38 © handball.hu

A Bajnokok Ligája-címvédő Viborg HK együttese előrelátóan igyekszik bebiztosítani a következő szezonok ütőképes csapatlistáját is. Ennek jó bizonyítéka a Cristina Vărzaruval való újabb szerződéshosszabbítás is.

Vărzaru újabb évekre Viborgban marad
A Viborg HK örömmel adta hírül, hogy sikeresen szerződést hosszabbított a román válogatott jobbszélső Cristina Vărzaruval. A játékos már évek óta az egyik legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtó tagja a csapatnak. 2005-ben érkezett a klubhoz, és azóta háromszor vette ki részét a BL-győzelemből, sőt a tavalyi kiírásnak ő lett a gólkirálynője is. Gyors, szorgalmas kézilabdázó, aki nagy közönségkedvenc, és a posztján az egyik legjobb a világon - írja a www.vhk.dk.

"Cristina hét éve lesz a klubnál, amikor a jelenleg megkötött szerződése letelik. Ő a mi szemléletünknek és kultúránknak az egyik fő képviselője, ami nagyon pozitív jelentőséggel bír úgy a pályán, mint azon kívül. Egy abszolút világklasszis játékos, és vele, valamint a fiatal Camilla Mikkelsennel bebiztosítottuk magunkat az elkövetkező évekre ezen a poszton" - nyilatkozta Peter Cassøe klubelnök.

Jakob Vestergaard, a Viborg vezetőedzője is elégedettségét fejezte ki a hosszabbítással kapcsolatban: "Cristina Vărzaru nyilvánvalóan a brazil Nascimentóval versenyez a világ legjobb jobbszélsője címért, de senki másnak még a közelükbe sem sikerül érnie. Ezért is olyan fontos a vele való szerződéshosszabbítás. Az, hogy a tavalyi BL-sorozatban ő lett a legjobb góllövő, önmagáért beszél. Ráadásul Cristina a tökéletes mentora is Camilla Mikkelsennek, aki majd a megfelelő időben a mester szerepét fogja átvenni".

Maga a játékos így beszélt az újabb kontraktus aláírásáról: "Addig, amíg ambíciót érzek magamban az újabb kupák és trófeák elnyerésére, valamint a testem is bírja a terhelést, a Viborg a legjobb hely számomra. Ugyanakkor nagyon sok dolog történik a klubnál egyik évről a másikra, új játékosok jönnek-mennek, és így nem vesztem el a motivációmat. Ebbe egyszerűen nem lehet belefáradni".

A harminc esztendős Cristina Vărzaru 2005 óta 117 meccsen 383 gólt dobott a Viborg HK színeiben.

Skandináviai tudósítónktól (Sz. I.)

© handball.hu

További hírek