DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MY7znZEJ' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Ezúttal tízre nőtt a különbség | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Ezúttal tízre nőtt a különbség

2010. augusztus 17. 20:27 © handball.hu

A dán válogatott a hétfőinél simábban, tíz góllal verte meg a szintén a decemberi Európa-bajnokságra készülő szlovéneket Roskildében.

Maibritt Kviesgaard volt a legjobb dán
Maibritt Kviesgaard volt a legjobb dán
Felkészülési mérkőzés
Dánia
34 (20)
Szlovénia
24 (13)
Roskilde, Roskilde Hallerne, 1470 néző
Kviesgaard
Dalby
Nørgaard
Melgaard
Aaen
Thorsgaard
Jørgensen
Kristiansen
Kristensen K.
Møller
Krogshede
Troelsen
7
5
5
4
3
3
2
1
1
1
1
1
Šon
Argenti
Gros
Jeriček
Mavsar
Varlec
Oven
Zrnec
Ahlin
Irman
9
2
2
2
2
2
2
1
1
1
Kiállítások: 8 perc Kiállítások: 8 perc
Piros lap: Irman (3x2 perc)
Ahogyan korábban megírtuk, a két, hétfőn és kedden lejátszott, szlovének elleni mérkőzés után Jan Pytlick szívesen látja újra Rikke Skov-ot a nemzeti csapatban. A dán TV2 arra is kíváncsi volt, hogy a másik visszatérő, Josephine Touray is bekerülhet-e az Eb-re készülő válogatottba. Pytlick azonban azt válaszolta, biztos abban, hogy a jobbszélső egy év kihagyás után nincs és nem is lesz olyan állapotban, hogy játszhasson a hazai rendezésű Európa-bajnokságon.

A szakember azt is leszögezte, hogy bár sok játékos jelenlegi tudását, állapotát kell még felmérnie az elkövetkező hónapokban, ám abban szinte biztos, hogy a két balkezes, Line Jørgensen és Camilla Dalby végleges kerettag lesz. Pytlick bizalmát élvezi Mie Augustesen is, hiszen a szövetségi kapitány valószínűnek tartja, hogy a balszélső is bekerül a legjobbak közé.

Magabiztos dán győzelem
Touray újra csatasorban
Skov meggondolta magát, visszatér

© handball.hu

További hírek