DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYLipb0L' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Sopronyi stabil tagja lenne a válogatottnak | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Sopronyi stabil tagja lenne a válogatottnak

2010. július 12. 8:21 © handball.hu

Olvasóink ezúttal a DVSC játékosát, Sopronyi Anettet kérdezgették, aki többek között elárulta, szerinte azért nem stabil tagja a válogatottnak, mert ingadozó a formája.

Sopronyi stabil tagja lenne a válogatottnak
Krajcz István: Hogyan döntöttél a Loki mellett? Szerinted ott leszel decemberben az Eb-n?
Sopronyi Anett: 1. Már tavaly is megkeresett a Loki, de mivel a Hódmezővásárhellyel a tárgyalások már komolyra fordultak, így leghamarabb csak ebben az évben tudtam visszaigazolni. A szakmai munka és a fejlődésem érdekében döntöttem a Loki mellett. 2. A szövetségi kapitány fogja eldönteni, hogy ki lesz a keret tagja. Ha meghív a csapatba, annak nagyon fogok örülni.

marko v. : Melyik főiskolára jársz, és milyen szakra, illetve férfi kézilabdázók közül van kedvenced, például Veszprémben?
Sopronyi: 1. Jelenleg a Nyíregyházi Főiskola gazdálkodási szakára járok. Nagyon lassan haladok, most is halasztanom kellett egy évet, mivel Hódmezővásárhelyről sem a konzultációkon, sem a vizsgákon nem tudtam részt venni. 2. Nagyon szeretem a Veszprém csapatát. Ha időm engedi, valamennyi meccsét megnézem. Nincs kedvenc játékosom, mert magát a CSAPATOT kedvelem.

sanyesz: Mi lenne az az eredmény, amire azt mondod, hogy ezzel már elégedett vagy a Lokival kapcsolatban? Főzöl-e, ha teheted, és mi az, amit szívesen készítesz?
Sopronyi: 1. A Lokival a bajnoki arany megszerzése lenne a cél. A BL-szerepléssel kapcsolatos elvárás a selejtezőből való továbbjutás. Mind a két feladat nagyon nehéz külön-külön is. A Lokinak azonban van olyan játékosállománya, amellyel a kitűzött cél, vagy célok teljesíthetők. 2. Szeretek főzni. Az egyik kedvenc csatornám a TV Paprika. Hódmezővásárhelyen több hazai meccs előtt főztem a lányoknak.

Dezsoke: 1. Mi volt az oka, hogy Vásárhelyen nem tudtad hozni a Nyíradonyban nyújtott remek játékodat? 2. Kudor Kittivel régóta együtt játszottatok, de most elválnak útjaitok. Nem fognak hiányozni remek labdái?
Sopronyi: 1. Hódmezővásárhelyen, úgy gondolom, hogy a gólok számában nem nagyon maradtam el a nyíradonyi formámtól. Mégsem mondhatom, hogy ez volt életem legjobb éve. Mindig próbáltuk kihozni magunkból a legjobbat, de nem mindig sikerült. Ebben nem csak mi voltunk a hibásak. 2. Kittivel nagyon jó a kapcsolatom, hiszen Nyíradony óta párban melegítettünk. Természetesen hiányozni fog, de szerintem fogunk mi még együtt játszani. Most neki a legfontosabb, hogy mihamarabb felépüljön a sérüléséből.

Dona Péter: 1. A 2008-as Eb magyar-norvég meccsére mindenki nagy meglepetésére Imre Vilmos végre benevezett, és lehetőséget is kaptál, amivel éltél is (ha jól emlékszem, rögtön öt gólt is dobtál húsz perc alatt). A meccs után pedig az egyik rádió interjút készített veled, amiben elsírtad magad. Tényleg az elvesztett meccs miatt voltál ilyen szomorú, hiszen a vereség borítékolható volt (minden csapat a norvégoktól legalább egyszer vereséget szenvedett), vagy volt más oka is (kaptál-e elég bizalmat a szövetségi kapitánytól)? 2. Mi volt eddigi pályafutásod legfontosabb gólja?
Sopronyi: 1. A Norvégia elleni meccs nagyon emlékezetes számomra. Amikor a mérkőzés után nyilatkoztam, akkor tényleg elsírtam magam, de nem azért, mert szomorú, vagy csalódott voltam, hanem ott jött ki rajtam a meccs feszültsége. 2. Legfontosabb gól!!! Minden gól fontos számomra, amely a csapat győzelmét jelenti.

kaloz174: 1. A sokszoros magyar válogatott klasszis, Tóth-Harsányi Bori adott át neked különdíjat a főiskolás vb záróünnepségén. Sikerült-e pár szót beszélgetni az egykori kiváló játékossal, esetleg tanácsolt-e neked valamit? 2. A másik kérdésem, Újváros drukkerként: még ma is visszatérő téma szurkolói beszélgetésekben, hogy vajon mi volt az oka, hogy nem teljes mértékig sikerült Újvárosban azt a teljesítményt nyújtani, amit, gondolom, Te is, de mi, szurkolók is vártunk tőled, pedig nagyon drukkoltunk neked. (remélem, ezt érezted, annak idején :)) Szeretném tudni, Te hogyan látod, szerinted mi volt az oka ennek?
Sopronyi: 1. Tóth-Harsányi Borival már nem először találkoztam, és nagyon sokat biztatott az egész vb ideje alatt is, ami nagyon jól esett nekem. 2. Amikor Újvárosba igazoltam, még nagyon fiatal voltam, és az akkori csapat nagyon esélyes volt arra, hogy megszorítsa a Győr csapatát. Voltak olyan meccsek, amikor lehetőséget kaptam, és jól játszottam. Úgy gondolom, új játékosként kerültem a már kész csapatba, előbb szoknom kellett a gyorsasághoz és a más jellegű technikai munkához. Ha következő évben is a Dunaferr játékosa maradtam volna, akkor több sikerben lehetett volna részem.

Dremil: 1. Milyen játékelemekben kell javulnia, hogy hat-nyolc gólos meccsátlagot tudjon a Lokiban is elérni?
2. Melyik csapatok védőitől tart a legjobban (kit tart a legdurvább játékosoknak)?
Sopronyi: 1. Úgy gondolom hogy egy játékosnak mindenben kell fejlődnie. Nem elég csak azokat az elemeket gyakorolni, amik gyengébben mennek (például védekezés), mert az a támadás rovására mehet. Nagyon fontos az, hogy legyen egy jó alapozás, mert abból sok erőt, gyorsaságot és meccsrutint lehet szerezni. Ez, úgy gondolom, nekem adott lesz a csapatnál, és mindent meg is fogok tenni érte. Amikor pályára kerülök, akkor a jó megoldással és gólokkal tudjak segíteni a csapatnak. 2. A Győr csapata nagyon jó védőfallal rendelkezik, ezért ellenük nem könnyű játszani.

Petya: 1. Kivel, illetve kikkel vagy a legjobb illetve a legrosszabb viszonyban a bajnokságot nézve (nem saját csapattársra gondolok)? 2. Az aktív pályafutás után mit fogsz várhatóan, illetve mit szeretnél csinálni?
Sopronyi: Úgy gondolom, hogy mindenkivel jó kapcsolatban vagyok. Sok csapatban játszottam már, ebből kifolyólag sok csapattársam is volt. Mindig próbáltam jó kapcsolatot ápolni. 2. Azt még nem tudom. Most még főiskolás vagyok, előbb szeretném azt elvégezni.

matyasandras: 1. Szerinted miért nem vagy stabil válogatott tag? Holott egy balkezes jobbátlövő sincs a keretben, sőt jobbátlövő is csak egy van! 2. Mi a véleménye egy játékosnak a MKSZ vezetőiről?
Sopronyi: 1. Ez egy nagyon jó kérdés. Szerintem azért nem vagyok stabil tagja a válogatottnak, mert ingadozó a formám. Miután az elmúlt három évben különböző csapatoknál szerepeltem, így a teljesítményem ingadozott. Természetesen a válogatott edzők mindig figyelemmel kísérik a játékosok teljesítményét, ezért vagy kerettag voltam, vagy nem. 2. Szerintem az MKSZ vezetése mindent próbál megtenni a játékosokért és a sportágért.

gombber: 1. Szerinted nehezebb egy kapus dolga, ha balkezes áll oda lőni a hetest? 2. Mit jelent számodra a 13-as szám? (Úgy tudom sok csapatban volt már ez a mezszámod).
Sopronyi: 1. Nem tudom ezt megválaszolni. Azt tudom, hogy nekünk, játékosoknak is ugyan olyan nehéz hetest lőni, mint ahogyan a kapusoknak odaállni és védeni. 2. A 13-as szám számomra fontos, mert azt hiszem, kicsit babonás vagyok. Amikor ifisták voltunk, ez volt az a szám, amit senki nem akart felvenni, de nekem nincs vele semmi bajom.

veronikin: 1. Gyengébb csapatok ellen jól látom, hogy nem a mindenáron való gólszerzésre törekedsz? (Szerintem nagyon jól látsz a pályán, így a társaidat jól hozod helyzetbe.) 2. Mi a kedvenc időtöltésed kevéske szabadidődben, és jutott-e időd pihenésre a vb-re készülés közepette?
Sopronyi: Minden meccsre úgy megyek fel, hogy mindent megtegyek a csapat sikeréért. Van, amikor nem megy úgy a játék, esetleg úgy érzem, hogy a csapatnak tudok a hasznára lenni, ha észreveszem azt az embert, aki helyzetben van. Ha van egy kis szabadidőm, akkor szívesen járok moziba, szórakozni a barátaimmal.

sch0219: A Debrecen melletti döntésedben mekkora szerepe volt annak, hogy az egyik legkiválóbb magyar edző a Loki trénere? Tudvalevő, hogy Köstner Vilmos "kezei" alatt produkáltad az eddigi legjobb idényed.
Sopronyi: Amikor tárgyaltam a Lokival, akkor még Bakó Botond volt az edző. Később derült ki, hogy Köstner Vilmos lesz ettől az idénytől a vezetőedző. Ennek természetesen nagyon örültem, mert a Tajtavill Nyíradonynál már dolgoztunk együtt.

FERENCVÁROS: Melyik rangadót várod a legjobban? Mi a kedvenc üdülőhelyed?
Sopronyi: A Loki szempontjából a Győr elleni meccs nagyon fontos, hiszen ez a legjobb csapat az NB I-ben. Azért még lesznek fontos meccseink ebben a bajnokságban, mint például a Fradi, Békéscsaba, Vác elleni. Ennek ellenére minden meccs nagyon fontos a bajnokságban. A kedvenc üdülőhelyem: ezen a nyáron Spanyolországban nyaraltam, most ebben a pillanatban ezt tudnám a kedvencemnek mondani.

Kérdezd Sopronyi Anettet!

© handball.hu

További hírek