Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Bódi már várja a Fradi elleni rangadót

2010. július 7. 7:32 © handball.hu

Ezen a héten a Békéscsaba és a válogatott kitűnőségét, Bódi Bernadettet kérdezgethették olvasóink. A jobbszélső többek között elárulta, hogy most már csak abban az esetben menne újra külföldre játszani, ha vele tartana az egész családja is.

Bódi már várja a Fradi elleni rangadót
Ficzere Péter: Nem rossz érzés, mikor itt hagyod az egyik csapatot, vele együtt a lakhelyedet? Vagy megszoktátok már?
Bódi Bernadett: Egy ilyenfajta költözésnél felemás érzések kavarognak az emberben. A költözés pedig sosem kellemes, és megszokni azért nagyon nehéz, szerintem nem is lehet.

Zsolti23: 1. Hiányzik Dánia és a Randers? A Viborg ellen milyen volt játszani anno? 2. Mi a véleményed arról, hogy jövőre a magyar bajnokság színvonala még közelebb érhet a dánéhoz?
Bódi: 1. Nem, nem hiányzik. Elég volt két évig. A Viborg ellen játszani is csak egy meccs, egy bajnoki. Persze, ha nyersz ellenük, azért jobban dagad a melled a büszkeségtől. 2. Szerintem már az idén is közelebb került egymáshoz a két bajnokság színvonala, jövőre pedig még jobb lesz a helyzetünk.

Bibibii: Mennyire van időd és szeretsz-e olvasni? Kedvenc íród, könyved?
Bódi: Sajnos arra nincs időm, hogy könyvet olvassak, így maradnak a hírlapok, magazinok, illetve az Internet.

Gerő: 1. Miért épp a Csabát választottad (bár tökéletes döntés volt :D)? 2. Nem érzel túl nagy váltást a Randers után, hiszen a dán liga sokkal másabb, mint a magyar?
Bódi: 1. Dániában már nagyon honvágyam volt. Csabát választottam több okból is: a magyar bajnokságban élcsapat, Békéscsaba közel fekszik a szülővárosomhoz, Szegedhez, és persze nagyon jó ajánlatot tettek. 2. Dániában sokkal nehezebb volt megszokni az ottani stílust. Magyarországon visszazökkenni könnyebben ment.

Táncos Gábor: Mennyire nagy a rivalizálás közted és Kovacsicz Móni között? Miben látod a különbséget köztetek, miben jobb, illetve miben gyengébb a játékotok? Ui: Hogy bírod ezt a nagy meleget? Én nagyon rosszul.... :D
Bódi: Nagyon jó a viszonyunk Mónival! A válogatottban nincsen rivalizálás köztünk. Hogy miben jobb, vagy rosszabb egyikünk a másiknál, azt az edzőnk dolga eldönteni. Szerintem nagyon jól kiegészítjük egymást.
Szeretem a meleget, és jól is viselem, ha éppen nyaralok. Ha edzünk, akkor nem csípem annyira.


Lipták Péter: 1. Hosszútávra szeretnél berendezkedni Békéscsabán, vagy csak egy ugródeszkának tekinted a későbbi karriered szempontjából? 2. Mi a véleményed a új csabai igazolásokról, milyen eredményt vársz az új esztendőre?
Bódi: 1. Nem szeretek ennyire hosszú távra előre tervezni, hiszen a sors mindig közbeszól. Egy évig biztosan ott leszek, és küzdeni fogok a minél jobb helyezés eléréséért. Aztán majd meglátjuk... 2. Kudor Kittit nem ismerem, de technikás játékosnak tartom, nagyon sajnálom, hogy megsérült. Kamper Olcsával már az utánpótlás válogatottban együtt játszottunk, nagyon örülök az érkezésének. Drávai Gyöngyit még Győrből ismerem, tehetséges játékos. Mindannyian segítségére lesznek a Csabának. Szeretnék újra a legjobb négy között végezni a bajnokságban és a kupában egyaránt, ami nagyon nehéz lesz, hiszen a Ferencváros nagyon beerősített.

Kamu Sutra: Sokat beszélnek róla, de engem érdekelne a te véleményed is, hiszen személyesen is tapasztalhattad Dániában. Mennyire kiemelt sportág ott a kézilabda? Mennyit foglalkozik vele a média, és mennyire mindennapi sztárok ott a klasszis játékosok?
Bódi: Mind a női, mind a férfi szakág kiemelt sportágnak számít Dániában is. Bár a futballnál nem népszerűbb ott sem. A jobb bajnoki meccseket közvetíti a média. A klasszis játékosok ”sztársága” olyan, mint itthon.

sanyesz: Mit gondolsz, mire lehet képes ez a fiatal válogatott rövid- és hosszútávon? Hogy érzed magad gasztronómiában, műveled is, vagy csak a végeredményt élvezed? :-))
Bódi: A válogatottunk, ha így fejlődik tovább, remélem, képes lesz az elkövetkező Eb-n a legjobb hat közé bekerülni. Nagyon nehéz lesz. Ha optimistán tekintek a jövőre, akkor pedig vb- és olimpiai érem, amire képes lehet a válogatott. Szeretek főzni, ha az időm engedi. Művelem is, és utána élvezem a végeredményt.

Urbán András: Kinek szurkolsz a foci vb-n?
Bódi: A braziloknak és az olaszoknak szurkoltam, amíg el nem mentek a lecsóba. Most az uruguayi csapatnak szurkolok.

8István: Milyen a viszonyod Zitával a tavaszi Csaba - Fradi meccs óta, neked mi a véleményed a történtekről, megbeszéltétek az esetet? :-) Nagyot estél akkor, ott álltam pár méterre, még nekem is fájt, nincs benned félelem azóta? :-)
Bódi: A viszonyunk semmit nem változott az eset óta. Nem beszéltük meg a dolgot. A történtekről nem szeretnék többet beszélni. Akkor elmondtam a véleményem a vezető sportnapilap újságírójának. Az eset a múlté. Így is tekintek rá. Nincs bennem félelem, szerencsére nincs olyan maradandó sérülésem.

Görbe4ever: Nem gondolkozol azon, hogy esetleg visszatérj Győrbe, vagy teljesen békéscsabai lettél?
Mit gondolsz Görbicz Anitáról, illetve milyen viszonyban álltok?
Bódi: Jelenleg ezen nem gondolkodom. Hogy a jövőben mi lesz, most nem tudom, de nem zárkózom el semmitől. Görbével a viszonyunk jó. Nagyon jó vele egy csapatban játszani. Örülök, hogy felépült a sérüléséből, és hogy visszatért a pályára.

Petya: Érdeklődnék, hogy a Csabából, ill. a válogatottból kivel, vagy kikkel vagy teljes mértékben egy hullámhosszon? Aktív pályafutásod után (ami remélem, még sokáig fog tartani) mit szeretnél majd csinálni, az elképzeléseid mik lennének?
Bódi: A békéscsabai kezdőcsapat nagyon egy hullámhosszon mozog. Úgy érzem, hogy mindenkivel jóban vagyok. A válogatottból pedig Tomori Zs., Vérten O., Herr O., Temes B., Kovacsicz M. és még sokan mások, akikkel egy hullámhosszon mozgunk. A kereskedelem, vagy az edzői pálya az a két dolog, ami között majd választani fogok, ha befejezem az aktív kézilabdát.

HATOSVONAL: 1. Milyen sérülések, esetleg műtétek voltak a kézilabda miatt? 2. Hogyan tudsz alkalmazkodni a-klub-város-ország-váltásokhoz, hol van, vagy lesz az „igazi otthonod"?
Bódi: 2. A legdurvább sérülésem a Győr - Larvik meccsen történt, amikor kiverték az első fogam. Ezen kívül pár apró sérülésem, illetve zúzódásom volt, amelyek mindennaposnak tekinthetők egy kézilabdázó életében. 2. Könnyen alkalmazkodom az ilyesfajta váltásokhoz, de megszokni azért nem lehet. Jelenleg is sokat utazom az országon belül, amivel sokszor nagyon tele van a ... hócipőm. Jelenleg sok úgynevezett otthonom van, hogy az ”igazi” hol lesz, az a páromtól függ.

FERENCVÁROS: Hol érzed magad jobban? Győr, mint város, vagy Békéscsaba, mint város? Melyik rangadót várod a legjobban?
Bódi: Mint város, akkor Győr. Ellenetek.

Dona Péter: 1. A Dániában játszó magyar csajokkal tartottad a kapcsolatot, elmentetek együtt bulizni, hogy könnyeben viseljétek azt, hogy minden idegen, vagy csak szimplán tudtatok egymásról, hogy ő most itt van, de semmi több? 2. Hogy tetszik a válogatott jelenlegi csúnyazöld meze, mit gondoltál te és a többi válogatott csapattárs róla először?
Bódi: 1. Mi, Dániában játszó magyarok rendszeresen összejártunk. Legtöbbször Viborgban volt az összejövetel. 2. A zöld válogatott mez a küllemét tekintve semleges érzéseket váltott ki belőlem. Nem mondom, hogy gyönyörű, és azt sem, hogy ronda.

szaki: 1. Van kedvenc színed, és ha igen miért? 2. Mit tartasz a legnagyobb erősségednek és a gyenge pontodnak a játékban (ha egyáltalán vannak ilyenek)?
Bódi: 1. Rózsaszín, mert szerintem jól áll nekem. 2. Szerintem erősségem a védekezés, a gyenge pontjaimról pedig Mátéfi Eszter biztosan tudna beszélni. :)

csk87: 1. Milyen sorrendet vársz a magyar bajnokság első hat helyére? 2. Mit vársz a magyar csapattól idén az Eb-n? Szerinted hol van most a reális helyünk a világban, és ehhez képest hol fogunk végezni?
Bódi: 1. Győr, 2. Debrecen, 3. Békéscsaba, 4. Vác, 5. Ferencváros, 6. Veszprém.
Ahogy már leírtam az előzőekben is, remélem a legjobb hatban sikerül végeznünk az Eb-n. Hogy a világban hol a helyünk, nehéz kérdés. Élő példa erre Románia válogatottja. Remélem az olimpiáig annyira összeérik a csapat, hogy meg tudjuk örvendeztetni az országot egy éremmel.

Mr. Kézi: 1. Mint tudjuk, meghosszabbítottad a szerződésed a Csabával, viszont a kérdésem az lenne, hogy elgondolkoztál a váltáson? Kaptál ajánlatokat itthonról és külföldről is? 2. Hogy értékeled a Randersben töltött időt? Megbántad, vagy sem, hogy oda szerződtél? Szeretnél még külföldön játszani?
Bódi: 1. Komolyan nem gondolkodtam el a váltáson. 2. Nem bántam meg, hogy oda szerződtem. Szakmai szempontból nagyon hasznos volt, és jól is éreztem magam kint, de elég volt az a két év. Csak abban az esetben mennék újra külföldre játszani, ha jönne az egész család.

Kérdezd Bódi Bernadettet!
Bódi Bernadett is szerződést hosszabbított

© handball.hu

További hírek

2019. május 22. 18:15

Búcsúzunk

2019. május 18. 18:21

Az ÉRD lett a bajnoki negyedik

2019. május 17. 17:55

Tisztességgel helytállt a Móvár

2019. május 15. 17:57

Snelderrel győzött a Fradi

2019. május 15. 7:19

Női keret a vb-selejtezőkre

2019. május 13. 7:27

"A magyaroknak nincs taktikája"

2019. május 12. 15:12

Megvan az ötödik BL-győzelem is!

2019. május 11. 22:16

Junior Final4-győztesek a magyarok

2019. május 11. 20:40

Felülhet a trónra a Siófok

2019. május 11. 15:05

Lehengerlő játékkal döntős a Győr

2019. május 10. 19:09

Móváron is kikapott a Békéscsaba

2019. május 10. 15:12

Döntőben a juniorok

2019. május 10. 12:09

Megvan a BL All Star csapata

2019. május 10. 6:20

Junior Final Four Pesten

2019. május 9. 18:04

Magabiztos Fradi-diadal

2019. május 8. 18:40

Pontot csent otthon az Eger

2019. május 5. 14:45

Siófok: döntetlen az odavágón

2019. május 5. 6:41

Négy meccs szombaton

2019. május 4. 18:08

Danyi megerősítve pozíciójában

2019. május 3. 18:44

Újabb két pontot zsebelt be a Fradi