DB Error: unknown errorSELECT DISTINCT h.id FROM hirek h LEFT JOIN hirek_kategoriak hk ON h.id = hk.hirek_id WHERE (h.torolt=0 OR 0) AND (hk.kategoriak_id=0 OR 1) AND (h.evil IS NULL OR h.evil=1) ORDER BY h.prioritasos DESC, h.datum DESC [nativecode=1 ** Can't create/write to file '/var/tmp/MYRybWIK' (Errcode: 28 - No space left on device)] - PS_SELECT_ARTICLE_LIST Békéscsabára látogat a francia bajnok | handball.hu - kézilabda
Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation Automatic Google translation
Automatic Google translation

Békéscsabára látogat a francia bajnok

2010. június 19. 20:36 © handball.hu

Augusztusban Békéscsabára látogat a francia elsőosztályú bajnokság 2009/2010-es kiírásának győztese, a Toulon St Cyr Var Handball.

Békéscsabára látogat a francia bajnok
A franciák elfogadták az Előre NKSE meghívását, és a román bajnoki második helyezett Kolozsvár, valamint a Debrecen társaságában augusztus 14-én és 15-én részt vesznek a békéscsabaiak által rendezendő nemzetközi felkészülési tornán. A Toulon csapata a magyarországi utazását összeköti egy rövid békéscsabai edzőtáborral, a franciák augusztus 12-én érkeznek a Viharsarokba, és 17-én utaznak vissza Franciaországba.

"Nagyon örömteli, hogy a klub három Bajnokok Ligája-résztvevőt tudott Békéscsabára csábítani, és az egyesület által rendezett felkészülési torna a nyári szünet egyik legrangosabb kézilabda eseménye lesz. A torna részletes programját később teszi közzé a csapat vezetése, de minden valószínűség szerint augusztus 14-én, szombat este 18 órakor méri össze erejét az Előre NKSE a Toulon csapatával. Remélhetőleg sok szurkoló látogat majd ki az érdekesnek ígérkező találkozóra" - fogalmazott Fülöp Csaba, a klub gazdasági vezetője.

© handball.hu

További hírek